32-38 uur - Veenendaal

 

Wie zijn wij

Profile Car & Tyreservice ABI bestaat uit 6 vestigingen in, Veenendaal, Woudenberg, Hilversum, Bennekom, Soest en Amersfoort. Wij zijn gespecialiseerd in auto- en wielen- service en richten ons zowel op de particuliere als de zakelijke markt. Wij bieden onze klanten een totaalconcept op het gebied van reparatie, onderhoud en banden.

Financieel specialist

De financieel specialist is verantwoordelijk voor de administratie (crediteuren, debiteuren, grootboek, bank) en heeft een belangrijke rol in het team van financieel medewerkers. Het  adviseren van de controller of het management hoort ook bij de functie evenals het beantwoorden van financieel-administratieve vragen inclusief het helpen opstellen van periodieke rapportages.

Jouw profiel

  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een financiële opleiding afgerond, bijvoorbeeld MBA / SPD / HBO Accountancy / Bedrijfseconomie, HBO denkniveau.
  • Je hebt ervaring en inzicht in geautomatiseerde administratiesystemen of andere Finance- of ERP systemen.
  • Competenties: analyseren/oordeelsvorming, helicopterview, kwaliteitsgericht, resultaatgericht, contactvaardig, klantgericht, organisatiesensitief, integriteit, stressbestendig, veranderingsbereid, dienstverlenend en gericht op zelfontwikkeling.

Wat bieden wij

Wij bieden een uitdagende functie met veel vrijheid bij een leuk bedrijf met een informele werksfeer, een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je enthousiast over deze mooie functie en wil je graag een bijdrage leveren aan de groei van onze organisatie? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren naar deze dynamische functie. Mail jouw motivatie en cv naar Andre.Nap@abi-profile.nl.

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven