Profile zoekt een enthousiaste Formuledesk medewerker

Wie zijn wij?

Profile International is franchisegever van de formules Profile Car & Tyreservice en Profile Tyrecenter. Profile staat voor professionele bandenservice voor bedrijfsvoertuigen en personenauto’s en voor merkonafhankelijk full service auto-onderhoud. Met 169 vestigingen in Nederland en 47 in België is Profile marktleider in de Benelux op bandengebied, terwijl we stevig groeien in auto onderhoud. Profile werkt als franchiseorganisatie met succesvolle zelfstandige en professionele ondernemers. Het Formulekantoor van Profile Nederland is gevestigd in Veenendaal.

De Formuledesk

De Formuledesk van Profile Nederland is dé schakel tussen het Formulekantoor, de franchisenemer en de klant. Als Formuledesk medewerker coördineer je afspraken en aanvragen voor onder andere auto onderhoud, bandenwissels van winter- en zomerbanden en transport. Daarnaast handel je allerhande service-meldingen af.

Je onderhoudt zowel telefonisch als per e-mail contact met onze vestigingen en de diverse leasemaatschappijen. Je bent spin in het web wat betreft het verwerken van aanvragen (voor het uitvoeren van onderhoud en bandenvervanging) en het goed en correct afhandelen van service zaken. Daarnaast beantwoord je op een prettige en doortastende manier vragen van klanten, franchisenemers en leasemaatschappijen.

 

Kortom je bent het visitekaartje van Profile Nederland!

 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bij voorkeur fulltime beschikbaar (40 uur per week)
  • Je bent enthousiast en staat je mannetje / vrouwtje op een prettige manier
  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO-opleiding of aantoonbare werkervaring op MBO-niveau
  • Je hebt een dienstverlenende instelling
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands 
  • Affiniteit met auto’s is een pré

 

Wat bieden wij jou?

  • One-the-job training om goed voorbereid aan de slag te gaan
  • Een goed, marktconform salaris
  • Een goede werksfeer in een informele omgeving

 

Geïnteresseerd?

Dan kun je nu reageren! Stuur je CV en motivatiebrief naar Yvette Gelderblom, Manager Formuledesk, via yvette.gelderblom@profile.nl

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 16401 recensies
Terug naar boven