Vacature personen- en bestelwagenbanden monteurs Zeeland

Personen- en bestelwagenbanden monteurs
Voor onze Profile Car en Tyreservice vestigingen in Middelburg, Goes, Terneuzen en Hulst zijn wij op zoek naar fulltime (38 uur) personen- en bestelwagenbanden monteurs, incidenteel ook inzetbaar als assistent monteur op de truck - landbouw en industriebandenafdeling. Als bandenmonteur draag jij de verantwoordelijkheid onze klanten optimaal te bedienen en hen te ontzorgen in hun bandenonderhoud.

Werkzaamheden
In de functie van bandenmonteur zorg jij er voor dat onze klanten veilig de weg op kunnen. Jij bent verantwoordelijk voor een technisch juiste uitvoering van alle op bandengebied voorkomende werkzaamheden zoals:

  • Repareren / monteren / demonteren / balanceren van personen- en bestelwagenbanden;
  • Uitlijnen van personen- en bestelwagens;
  • Opruimen en schoonhouden van de werkplaats, magazijn en service auto's.

Wij zoeken:
Wij zijn op zoek naar een collega die van aanpakken weet. Een doorzetter die niet bang is voor vieze handen. Jij beschikt daarnaast over:

  • Affiniteit met techniek;
  • Affiniteit met de automotive branche;
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Daarnaast heb jij een representatieve uitstraling en werk je klant- en resultaat gericht. Jij hebt een proactieve houding en kan goed werken onder druk.

Wij bieden:
Wij bieden een uitdagende functie met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingen en trainingen. Voor hen die het in zich hebben, zijn er binnen onze organisatie doorgroeimogelijkheden.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact met ons op.
Profile Car & Tyreservice Zeeland , t.a.v Enrico Plasschaert,
p/a Herculesweg 13, 4338PL Middelburg 06-51837368, enrico.plasschaert@profile.nl

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 11819 recensies
Terug naar boven