Profile International - Regiomanager/ Sales Performance Coach

 

Profile International

Profile International is een onafhankelijke automotive holding en formulehouder van franchiseconcepten in de automotive branche, met als focus bandenservice en auto-onderhoud. De activiteiten in de B2B en B2C markt zijn recent ondergebracht in twee formules: Profile Tyrecenter (voor trucks) en Profile Car & Tyreservice (voor personenauto’s). De formule telt in totaal 225 vestigingen in Nederland en België. De franchisenemers zijn succesvolle, zelfstandige ondernemers, die geloven in excellente service voor hun klanten. Eén van de belangrijkste pijlers onder de strategie is de verdere transformatie naar een heldere formule die uniform wordt doorgevoerd en gemanaged, om uiteindelijk te komen tot een formule die de hoogst mogelijke toegevoegde waarde levert aan de franchisenemers. De organisatie heeft zich hiermee tot doel gesteld de ondernemers nog beter en proactiever te begeleiden zodat er nog nadrukkelijker waarde wordt toegevoegd richting transportbedrijven, leasemaatschappijen en consumenten. Daarom komen wij namens deze moderne en groeiende organisatie graag in contact met een Regiomanager / Sales Performance Coach.

Werkzaamheden

In deze key-functie ben je, vanuit de formule, verantwoordelijk voor het verbeteren van de commerciële- en operationele resultaten van de vestigingen binnen het Profile netwerk (zowel truck- als personenautovestigingen). Dit weet je te realiseren door het proactief, gestructureerd en KPI-matig begeleiden van franchisenemers en vestigingsmanagers en het bieden van praktische ondersteuning bij een succesvolle inzet van de Profile formule. Het is met name van belang om de ondernemers bij te staan bij het goed kunnen sturen op de (sales) resultaten en het juiste gebruik van alle ondersteunende systemen. Hierbij gaat het niet alleen om het verbeteren van de individuele ondernemer, maar juist ook om verdere groei van de formule als geheel. Vanuit een vertrouwensrelatie met de ondernemers ben je ‘ondernemerscoach’ voor bedrijfsprocessen, service, klantbenadering, assortiment, marktbewerking, lokale marketing en cross- en upselling, waarbij je de progressie nauwgezet monitort. Je helpt de ondernemers hun prestaties te verbeteren ook door het uitwisselen van best practices. Je signaleert knelpunten en je draagt proactief oplossingen aan. Je volgt marktontwikkelingen op de voet, signaleert kansen en koppelt deze intern terug. Ook ben je verantwoordelijk voor het in kaart brengen en faciliteren van de opleidingsbehoeften. Je bent hierbij werkzaam binnen de afdeling Operations, hebt uiteraard nauw overleg met verschillende andere afdelingen en je rapporteert rechtstreeks aan de Directeur Operations.

Wij zoeken

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een kandidaat met een afgeronde HBO opleiding en aantoonbare succesvolle (automotive) ervaring in praktische performanceverbetering binnen B2B- en/of retail organisaties. Je hebt een sterk inzicht in sales en marketing, bent analytisch- en cijfermatig sterk en je bent in staat om jouw gesprekspartners op inspirerende wijze in beweging te krijgen. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die vernieuwend kan zijn en vanuit verschillende invalshoeken naar zaken kan kijken. Verder heb je praktische kennis van marketing en bedrijfsprocessen binnen een retail omgeving en ben je te typeren als een omgevingsbewuste en luistervaardige aanjager. Je bent resultaatgericht, stevig en ondernemend en je beschikt over een gezonde dosis overtuigingskracht en impact.

Wij bieden

Profile biedt je een zelfstandige functie boordevol uitdagingen in een dynamische en sterk veranderende markt. Nog nooit is de markt zo in beweging geweest en jij kunt samen met de franchiseorganisatie het onderscheid maken. Profile is een moderne organisatie met oog voor mensen. De bedrijfscultuur is te typeren als open, resultaatgericht, innovatief, concreet en samenwerkingsgericht. Vanzelfsprekend kun je rekenen op uitstekende primaire en secundaire voorwaarden.

Ben je overtuiigd geraakt?

Neem dan contact op met Eric Prent via eric.prent@profile.nl of bel naar 0318-509 000 met vermelding van deze vacature.

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 14476 recensies
Terug naar boven