Vacature receptionist(e) met affiniteit autobranche

Profile Car & Tyreservice is een veelzijdige onderneming met een grote franchise keten van ruim 225 vestigingen voor banden- en autoservice in de Benelux. Profile Car & Tyreservice onderhoudt alle soorten, merken en typen voertuigen zowel nieuw als oud. De uitgebreide kennis en de moderne middelen die wij als netwerk hebben, maakt Profile Car & Tyreservice hyperspecialist. Profile Car & Tyreservice werkt uitsluitend met goed opgeleide, vriendelijke medewerkers die altijd het juiste advies voor banden, velgen, APK en onderhoud geven.

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk BV, met vestigingen in Arnhem, Duiven, Heteren en Huissen, is voor haar vestiging in Arnhem op zoek naar een fulltime receptionist(e) met affiniteit autobranche.

Functieomschrijving:
In de functie van receptionist(e) ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten zowel in de vestiging als aan de telefoon. Je staat de klanten te woord, vertaalt vragen en problemen naar een eerste diagnose, neemt opdrachten aan, maakt werkorders, bespreekt met klanten de kosten en verzorgt de facturering. 

Functie-eisen:

  • Aantoonbare ervaring in de autobranche
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Ervaring met (telefonisch) klantcontact, uitstekende communicatieve vaardigheden 
  • Representatief
  • Uitstekende beheersing Nederlands in woord en geschrift
  • Kennis van Microsoft AX is een pré 

Sollicitatieprocedure:
Sluit deze functie aan bij je wensen en eisen? Stuur dan je cv met pasfoto en korte motivatie naar koosvanelk@profile.nl . Voor vragen kun je contact opnemen met Dhr. J.J. van Elk, directeur, telefoonnummer 026-4721771.

Let op! Wij willen je vragen niet te reageren indien je niet aan de gestelde eisen voldoet. Wanneer je solliciteert en binnen 5 dagen geen terugkoppeling ontvangt, wordt jouw sollicitatie niet in behandeling genomen en kun je dit zien als een afwijzing

Ga terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven