Aankomend Service Adviseur in Barneveld

Een vertrouwensfunctie waarin je de wensen van de klant en de toestand van de auto vertaalt in heldere opdrachten voor de werkplaats. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook wordt gedaan. En je licht bij aflevering aan de klant de factuur toe.

Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de vacature Aankomend Service Adviseur.

Het werk

Als Service Adviseur ben je de schakel tussen de klanten en de werkplaats. In deze functie draait het om klanttevredenheid. Je luistert naar de wensen van de klant en controleert de service status van de auto. Op basis daarvan geef je heldere informatie over de noodzakelijke werkzaamheden, de tijd en de kosten. 

Je maakt werkorders voor de werkplaats. Bij onverwacht meerwerk overleg je eerst met de klant. Je zorgt ervoor dat alles wat is afgesproken ook wordt gedaan. Verder zorg je ervoor dat de factuur klaar is zodra het onderhoud of de reparatie is uitgevoerd. Tenslotte licht je de factuur toe als de klant zijn of haar auto komt ophalen. 

Verantwoordelijkheden

  • Klanttevredenheid;
  • Werkplaatsplanning en productiviteit;
  • Administratieve afwikkeling;
  • Heldere communicatie met de klant.

Contact:

Per e-mail: Tom Boonman tom.boonman@profile-carservice.nl 
Per telefoon: +31 342 415468 

Of kom gewoon even langs op de Energieweg 12, 3771 NA Barneveld

Ga terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 23805 recensies
Terug naar boven