PROFILE CAR & TYRESERVICE OPPELAAR Alphen aan den Rijn

Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende functie in een gezellig team? Weet jij de wensen van de klant duidelijk te vertalen naar ons werkplaatsteam? Is werken met klanten je passie? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren!

Wat ga je doen?
Het belangrijkste in de functie van Service Adviseur is het klantcontact. Je kunt goed luisteren naar de klant, vraagt goed door en weet daardoor de wensen van de klant goed over te brengen naar de werkplaats. Je houdt de klant pro actief op de hoogte van de noodzakelijke werkzaamheden, de benodigde tijd en de kosten. Je beheert het aanvraagproces van reparatie, onderhoud en banden voor leaseauto’s en bent accuraat in je administratieve processen.

Wat vragen wij van jou?
Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste, positief ingestelde, pro-actieve collega die passie heeft voor klanten en de truck & automotive branche. Je hebt een afgeronde MBO opleiding en komt te werken in een enthousiast en gedreven team. Samen organiseren jullie alle after sales werkzaamheden, waarbij klanttevredenheid en kwaliteit hand in hand gaan. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent administratief sterk en weet de klant aan ons bedrijf te binden. Je voelt je goed in een dynamische en actieve omgeving.

Wie zijn wij?
Profile Car & Tyreservice Oppelaar is gespecialiseerd in compleet auto onderhoud en bandenservice voor personenwagens en trucks. Onze klanten bestaan uit particulieren, leasemaatschappijen, transportondernemingen, etc. Onze cultuur is te typeren als open, informeel, gedreven en hands on.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende functie in een dynamisch en groeiend bedrijf met uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd?
Ben jij de enthousiaste nieuwe collega die we zoeken en woon je in Alphen aan den Rijn of de directe omgeving? Stuur dan je CV en motivatie naar dhr. A. Oppelaar via email aad.oppelaar@profile.nl

Terug naar vacature overzicht

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 16258 recensies
Terug naar boven