Vacature truck- / landbouw- / industriebandenmonteurs Barneveld

Voor onze Profile Car en Tyreservice vestigingen in Barneveld zijn wij op zoek naar fulltime (38 uur) bandenmonteurs voor onze truck-, landbouw- en industriebandenafdeling. Als bandenmonteur van truck-, landbouw- en industriebanden draag jij de verantwoordelijkheid onze klanten optimaal te bedienen en hen te ontzorgen in hun bandenonderhoud. 

Werkzaamheden

In de functie van bandenmonteur truck, landbouw, industrie zorg jij er voor dat onze klanten veilig de weg op kunnen. Jij bent verantwoordelijk voor een technisch juiste uitvoering van alle op bandengebied voorkomende werkzaamheden zoals:

  • Repareren / monteren / demonteren / balanceren van truck-, landbouw- en industriebanden zowel in de werkplaats als op locatie
  • Pechservice (24-uurs service), u draait mee in de pechservicediensten
  • Opruimen en schoonhouden van de werkplaats

Wij zoeken

Wij zijn op zoek naar een collega die van aanpakken weet. Een doorzetter die niet bang is voor vieze handen. Jij beschikt daarnaast over:

  • MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met techniek
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Heeft u uw vrachtwagenrijbewijs en/of ervaring met het uitlijnen van trucks dan heb jij een pre

U kunt zelfstandig en nauwkeurig werken. Daarnaast heb jij een representatieve uitstraling en werk uw klant- en resultaatgericht. U vindt het geen probleem om mee te draaien in de pechservicediensten en om te werken op zaterdagen. Jij hebt een proactieve houding en kan goed werken onder druk.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie met een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, diverse opleidingen en trainingen.

Meer informatie?

Neem contact op met Tom Boonman, 0342-415468.

Interesse?

Ben jij degene die een uitdaging ziet en graag bij ons aan de slag wil, wacht dan niet langer en reageer!  Stuur uw motivatie en cv naar tom.boonman@profile-carservice.nl

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven