Plan direct een afspraak


Ben jij voorbereid op de zomer?

De zomer van 2018 is volle bak aan de gang! Met temperaturen boven de 25 graden hoef je Nederland eigenlijk niet uit te gaan. Maar heb jij meer zin in een Frans stokbroodje, een echte Italiaanse pizza of een Spaanse tapas? We geven je groot gelijk.

Maar dan begint het pas! Wat ga je meenemen op reis? Ga je met het vliegtuig, met de auto of met een ander vervoersmiddel? En gaat dat allemaal passen? Hebben je banden nog wel genoeg profiel? Wij kunnen helaas niet helpen met het inpakken van je koffer, maar wij hebben we een handige checklist die jou inzicht geeft wat je niet moet vergeten als je met de auto weggaat op vakantie!

Download de vakantiechecklist met alle vakantietips

Weet jij eigenlijk wat je moet doen als je vlakbij je vakantiebestemming te maken krijgt met pech? Of wat je echt niet mag vergeten als je naar Frankrijk gaat? 

Want in ieder vakantieland gelden er andere regels voor op de weg. Dit kan soms voor verwarring zorgen en daarom hebben wij een handige checklist opgezet voor jou! Zo staat erin wat je niet mag vergeten als je naar jouw vakantiebestemming gaat, een aantal "wist je dat" items, handige tips voor het inruimen van je auto en natuurlijk de handige afvinklijst wat je allemaal moet meenemen. Zeer handig voordat je op weg gaat naar je vakantiebestemming!

Controleer je auto goed voor vertrek!

Er is niets vervelender dan onverwachts aan de kant komen te staan omdat de auto ermee stopt. Of wanneer je een boete krijgt omdat je van te voren niet goed genoeg gekeken hebt naar je auto en je een lampje gemist hebt. Om dit soort situaties te voorkomen hebben wij de vakantiecheck. Tijdens deze check kijken professionele monteurs naar de gehele auto om ervoor te zorgen dat jij van tevoren weet als jij risico loopt. Dit geeft niet alleen zekerheid op een vloeiende reis, maar ook voor een rustig gevoel tijdens het rijden. Je weet immers dat alles goed in orde is na de vakantiecheck!

Tijdens de vakantiecheck wordt er gecheckt op de volgende punten:

Ook een veilig gevoel hebben voordat je op reis gaat?

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies
Terug naar boven