Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO

9,1 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

924 reviews over Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO

9,1

924 Reviews

10

Tip De communicatie tussen de damens die achter de balie zitten en klanten te woord staan en de monteur mag nog wat meer aandacht krijgen.Uitleg was nl gebelt dat mijn auto klaar was dat bleek dus niet zo te zijn moest nog wachten.

14 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO
10

Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO, dat is nou een bedrijf waar je er zeker van kunt zijn dat je auto, ondanks de leeftijd, goed wordt nagekeken en onderhouden. Tijdelijk heb ik een oud auto, maar ook in het verleden zijn mijn auto's op een uitstekende wijze onderhouden. In de 38 jaar dat ik bij Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO, kom, merk ik nog steeds dat de klant koning is en er wordt ten alle tijden oplossingen gezocht voor eventuele onverwachte problemen. En heel belangrijk, het onderhoudspersoneel heeft uitstekende kennis van auto's, het onderhoud en ook hun advies is altijd perfect en oprecht. Dus als er onderhoud aan mijn auto moet worden uitgevoerd, is hiervoor maar een adres en dat is Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO. Met vriendelijke groet, Een zeer tevreden klant

12 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

12 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Aalsmeer, ABO

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK Aalsmeer

Onze medewerkers heten u van harte welkom bij Profile Car & Tyreservice ABO in Aalsmeer. Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Koopt u online autobanden? Dan kunt u ervoor kiezen uw nieuwe winterbanden of zomerbanden bij ons te monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Met onze vestiging in Aalsmeer zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Aalsmeer

Bij onze vestiging in Aalsmeer kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Aalsmeer

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice ABO aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Aalsmeer terecht voor advies.

APK keuring in Aalsmeer

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Aalsmeer kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Aalsmeer kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Aalsmeer

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice ABO in Aalsmeer aan het juiste adres. Al onze ABO vestigingen zijn voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Aalsmeer!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven