Profile Amersfoort, ABI

Contact Profile Amersfoort, ABI

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.8

Profile Amersfoort, ABI

Neem contact op met Profile Amersfoort, ABI

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
dinsdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
woensdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
donderdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
vrijdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 4213 recensies

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK in Amersfoort

Met onze gerenommeerde vestiging in Amersfoort zijn wij dé autobanden, velgen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Nieuwe winter- of zomerbanden die online zijn aangekocht kunt u tevens bij ons in Amersfoort laten monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Meer weten over APK keuringseisen, andere regels en meer info? Bekijk de pagina over APK Amersfoort.
 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Amersfoort

Bij onze vestiging in Amersfoort kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Meer informatie over autobanden van Profile car & tyreservice leest u hier!
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Amersfoort

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice ABI aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kan kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Amersfoort terecht voor advies.

 

Auto onderhoud in Amersfoort

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice ABI in Amersfoort aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Airco onderhoud in Amersfoort 

Vaak komt u er in de zomervakantie achter dat uw airconditioning van uw auto niet meer zo goed koelt. Niet zo gek, want de airco van een auto moet eigenlijk jaarlijks nagekeken worden op onder andere de koelvloeistof en pollenfilter. Wilt u ervoor zorgen dat u airco goed koelt én dat u geen schadelijke stoffen inademt door mogelijke schimmels die kunnen ontstaan? Lees dan meer over airco onderhoud Amersfoort

Graag tot ziens bij Profile Car & Tyreservice ABI!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven