Profile Car & Tyreservice Amersfoort, ABI

Contact Profile Car & Tyreservice Amersfoort, ABI

9.1 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Amersfoort, ABI

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

118 reviews over Profile Car & Tyreservice Amersfoort, ABI

9.1

118 Reviews

10

Door Patrick mondeling goed geinformeerd over de prijs etc. Keurige terugkoppeling over de uitgevoerd werkzaamheden. Tip: een applicatie introduceren waarmee je op papier bijvoorbeeld een pre calculatie krijg over de uit te voeren werkzaamheden?

15 september 2017 bij Profile Car & Tyreservice Amersfoort, ABI
10

De vestiging op de Neonweg in Amersfoort is wat mij betreft een perfect visitekaartje. Het begint al bij Patrick, de man achter de receptie. Hij is vriendelijk en voorál oprecht oplossingsgericht. Elke keer weer. Ook de monteurs zijn altijd bereid om uit te leggen wat ze doen en hebben gedaan. Daarnaast geven ze vaak extra advies, zónder "verborgen agenda" wat bij sommige andere garages bedrijfsbeleid lijkt. Ik vertrouw ze. En een garage die te vetrouwen is, lijkt soms moeilijk te vinden. Verbeterpunten Laat Patrick binnen Profile Tirecenter workshops/trainingen geven in klantvriendelijkheid. Omgaan met mensen/klanten is een talent. Hij heeft dat.

14 september 2017 bij Profile Car & Tyreservice Amersfoort, ABI
9

Vriendelijke medewerkers die hulpvaardig zijn.

23 augustus 2017 bij Profile Car & Tyreservice Amersfoort, ABI

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK in Amersfoort

Met onze gerenommeerde vestiging in Amersfoort zijn wij dé autobanden, velgen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Natuurlijk kunnen wij u uitgebreid adviseren op het gebied van winterbanden en zomerbanden. Nieuwe winter- of zomerbanden die online zijn aangekocht kunt u tevens bij ons in Amersfoort laten monteren. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Meer weten over APK keuringseisen, andere regels en meer info? Bekijk de pagina over APK Amersfoort.
 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Amersfoort

Bij onze vestiging in Amersfoort kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Meer informatie over autobanden van Profile car & tyreservice leest u hier!
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Amersfoort

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice ABI aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kan kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Amersfoort terecht voor advies.

 

Auto onderhoud in Amersfoort

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice ABI in Amersfoort aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Airco onderhoud in Amersfoort 

Vaak komt u er in de zomervakantie achter dat uw airconditioning van uw auto niet meer zo goed koelt. Niet zo gek, want de airco van een auto moet eigenlijk jaarlijks nagekeken worden op onder andere de koelvloeistof en pollenfilter. Wilt u ervoor zorgen dat u airco goed koelt én dat u geen schadelijke stoffen inademt door mogelijke schimmels die kunnen ontstaan? Lees dan meer over airco onderhoud Amersfoort

Graag tot ziens bij Profile Car & Tyreservice ABI!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven