Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Amsterdam, Willems-Wals

Alfred van Rhenen

Alfred-van-Reenen_WillemsWals_500x500.png

Profile Amsterdam, Willems-Wals

Jan van Galenstraat 4
1051 KM Amsterdam
020-6822238
amsterdam-foodcenter@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Amsterdam

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
8.8

Profile klanten beoordelen ons met een 8.8

Op basis van 38 reviews

 • Zeer klantvriendelijk

  5

  Altijd open, eerlijk en betrouwbaar. Meedenkend. Vriendelijk. En snel.

  ,

 • APK zonder vermelding van reparaties

  1

  Helaas weet ik niet waar ik moet beginnen, in alle vertrouwen bren je je auto naar profile, waar later blijkt dat ze de auto ergens anders heen gaat en gekeurd word, niet duidelijk of dat werkzaamheden door andere garage zijn uitgevoerd aangezien er een bon van de andere garage bij de map zat van mijn auto. Vervolgens staan de reparaties die nodig waren voor de apk niet vermeld op het keurings rapport. Dit mag wettelijk dus niet. Op de consumenten bond site is daar een heel mooi artiekel over incl video. Dus ja mijn advies is denk goed na en vraag door. Helaas is mijn ervaring heel slecht en hoop dat het bij andere beter is. De garage waar ik ben geweest is in Amsterdam Jan van galenstraat

  ,

 • Deskundig, snel en betrouwbaar: Profile.

  5

  Afspraak op zeer korte termijn gemaakt, werk stipt op tijd en snel afgehandeld, vriendelijke behandeling en nog betaalbaar ook. Uitstekend!

  ,

 • Vriendelijk en meedenkend

  5

  Ik kwam bij Profile met airco problemen. Uiteindelijk bleek mijn probleem veel dieper te gaan en hebben ze dit keurig en snel opgelost. En vooraf mij ook gebeld om te vragen of ik dit wilde en de prijs te overleggen. Top bedrijf wat mij betreft!

  ,

 • Eerlijk en betrouwbaar

  5

  Voor de tweede keer bij deze Profile vestiging mijn auto weggebracht voor de APK. In tegenstelling tot de vorige keer deze keer wel wat mankementen. Schokbrekers achter moesten vervangen worden. Duidelijke prijsopgave, ook laten zien wat het probleem was. Later bleken de 'deksels' van de schokbrekers ook verroest. Dat is ongebruikelijk. Opnieuw laten zien wat het probleem was en nieuwe deksels besteld. Dit is de enige garage waarbij ik echt wist wat er stuk was, wat gerepareerd moest worden en dat de prijs logisch was (voor een leek in ieder geval). Ik kom hier terug.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Amsterdam, Willems-Wals

Met Profile Amsterdam, Willems-Wals zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Amsterdam, Willems-Wals

Bij Profile Amsterdam, Willems-Wals kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Amsterdam, Willems-Wals

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Amsterdam, Willems-Wals aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Amsterdam, Willems-Wals

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Amsterdam, Willems-Wals voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Amsterdam, Willems-Wals kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Amsterdam, Willems-Wals

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Amsterdam, Willems-Wals terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Amsterdam, Willems-Wals!

Neem contact op met Profile Amsterdam, Willems-Wals