Profile Amsterdam, Willems-Wals

Contact Profile Amsterdam, Willems-Wals

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.7

Profile Amsterdam, Willems-Wals

Neem contact op met Profile Amsterdam, Willems-Wals

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3933 recensies

Winterbanden, autobanden, velgen, auto onderhoud en APK Amsterdam

Onze medewerkers heten u van harte welkom bij Profile Car & Tyreservice Willems in Amsterdam.

Met onze vestiging in Amsterdam zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden

Bij onze vestiging in Amsterdam kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Koop direct uw autobanden online

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Amsterdam

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Willems-Wals aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kan kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Amsterdam terecht voor advies.

APK keuring in Amsterdam

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Amsterdam kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt. Lees meer over APK Amsterdam.

Auto onderhoud in Amsterdam

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice Willems-Wals in Amsterdam aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Airco onderhoud in Amsterdam 

Gaat u nog weg met uw auto naar een warm land of merkt u dat uw airconditioning in uw auto niet meer goed koelt? Dan is het tijd voor airco onderhoud in Amsterdam

Hiernaast kunnen wij met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Amsterdam.
 
Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Amsterdam!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven