Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

309 reviews over Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver

9.3

309 Reviews

10

Een zeer aangename sfeer , ze vertellen je precies wat er gebeuren gaat en wat belangrijk is een leek begrijpt de uitleg ook. En dat vindt ik goed en er wordt je gelijk een kopje koffie aangeboden wat ook fijn is. Zeker aan te bevelen

16 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

05 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver
9

profile is een correct bedrijf die goede prijsafspraken maakt en vooral in assen een uitmuntende monteur(stef) heeft die mee denkt met de eigenaar en reperaties weet te combineren zodat er geen dubbele kosten ontstaan.

01 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Assen, Heuver

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud bij Assen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Assen zijn we dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Assen

Bij onze vestiging in Assen kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Assen

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Assen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en u kunt terecht voor montage. Naast dat u velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Assen terecht voor advies.

APK keuring in Assen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Assen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Assen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Assen

Voor auto onderhoud in Assen bent u bij de Profile Car & Tyreservice Assen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven