Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

Maak een afspraak bij deze vestiging

Contact Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

9,3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

Licenseplate nl 10896c044191339b9ebeeac62adca6df5e412a2690478d1f0a61326b7a531a15

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.00
dinsdag 08.15 - 17.00
woensdag 08.15 - 17.00
donderdag 08.15 - 17.00
vrijdag 08.15 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.00
zondag gesloten

17 reviews over Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

9,3

17 Reviews

10

Zeer goed en snel geholpen, ik had een schroef in mijn achterband, en deze werd meteen zonder afspraak eruit gehaald en de band gerepareerd zodat ik weer veilig de weg op kon. Ondertussen genoot ik van mijn gratis lekkere bakkie koffie en kon door de gratis snelle wifi ook gewoon doorwerken. Binnen half uur weer op de weg. TOP service.

27 juli 2016 bij Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen
9

Controle van een caravan gebeurt altijd op het laatste moment. Ook dit jaar weer. Nieuwe banden nodig. Een belletje naar Profile Kossen, te Beverwijk en alles was snel geregeld. Top service!

27 juli 2016 bij Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen
10

Zo leuk te zien dat de mannen bij het monteren de zelfde smile hebben als ik bij het zien van het eindresultaat. Bevlogen team!

27 mei 2016 bij Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Beverwijk

 

Met onze gerenommeerde vestiging in Beverwijk zijn wij dé banden, wielen en auto-onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn hyperspecialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Beverwijk

Bij onze vestiging in Beverwijk kunt u terecht voor een groot aanbod winterbanden en zomerbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.
 

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Beverwijk

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Tyrecenter Kossen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Beverwijk terecht voor advies.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Beverwijk!"

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven