Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

Contact Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.00
dinsdag 08.15 - 17.00
woensdag 08.15 - 17.00
donderdag 08.15 - 17.00
vrijdag 08.15 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.00
zondag gesloten

33 reviews over Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

9.4

33 Reviews

9

zeer prettige service

03 juli 2017 bij Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen
10

Geweldige service! Auto bleef trillen na montage van nieuwe velgen (niet gekocht bij Profile) en zomderbanden wel gekocht bij profile. Telkens werd mijn opmerking serieus genomen. Tot montage van 4 andere banden toe. Mensen bij Profile Kossen super bedankt

14 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen
10

Super klant vriendelijk geholpen!

03 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Beverwijk, Kossen

Winterbanden, autobanden, velgen en auto onderhoud Beverwijk

Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met onze vestiging in Beverwijk zijn wij dé autobandenvelgen en auto onderhoud specialist bij u in de buurt.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Beverwijk

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Beverwijk kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Beverwijk

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kunt u zelf kijken naar de benodigde banden. Indien u advies nodig heeft voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Beverwijk aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Beverwijk!"

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven