Profile Car & Tyreservice Boxmeer, Thoonen

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Boxmeer, Thoonen

8.9 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Boxmeer, Thoonen

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 08.30 - 12.30
zondag gesloten

65 reviews over Profile Car & Tyreservice Boxmeer, Thoonen

8.9

65 Reviews

10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

16 juli 2017 bij Profile Car & Tyreservice Boxmeer, Thoonen
10

Prima, zoals altijd!

25 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Boxmeer, Thoonen
10

Snel een afspraak, doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen. Vriendelijke mensen, goed advies. daar kan ik wat mee.

06 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Boxmeer, Thoonen

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Boxmeer

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Boxmeer zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden
 
Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Boxmeer

Bij onze vestiging in Boxmeer kun u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Boxmeer

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Thoonen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Boxmeer terecht voor advies.

APK keuring in Boxmeer

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Boxmeer kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Boxmeer

Voor auto onderhoud in Boxmeer bent u bij de Profile Car & Tyreservice Thoonen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Boxmeer!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven