Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Boxtel

Frank van den Brandt

Frank-vd-Brandt_Boxtel_500x500.png

Profile Boxtel

Boseind 1
5281 RM Boxtel
0411-657600
boxtel@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Boxtel

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten

Op basis van 8 reviews

  • Onverwachts een vlotte service

    5

    Na mijn late dienst viel vlak voor mijn huis bij de garage mijn uitlaat onder mijn auto vandaan. De auto wordt bijna vervangen en er stonden nog wat diensten gepland voor mijn werk waarvoor ik de auto nodig heb. De auto voor het hek achter gelaten en de volgende morgen het probleem uitgelegd. Ondanks dat ze al vol zaten met afspraken is mijn auto toch direkt gerepareerd en op mijn verzoek ook een reparatie die mij niet de hoofdprijs kost, hij gaat immers binnenkort weg. De uitlaat hoefde zo niet vervangen te worden maar hangt weer en functioneerd prima. Ik kon hem voor de middag alweer ophalen. Voor de mannen is een pot autodrop mee gekomen. Zo blij was ik met de snelle service.

    ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Boxtel

Met Profile Boxtel zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Boxtel

Bij Profile Boxtel kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Boxtel

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Boxtel aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Boxtel

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Boxtel voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Boxtel kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Boxtel

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Boxtel terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Boxtel!

Neem contact op met Profile Boxtel