Profile Car & Tyreservice Boxtel

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Boxtel

8.1 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Boxtel

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

9 reviews over Profile Car & Tyreservice Boxtel

8.1

9 Reviews

9

Auto netjes in orde en optijd teruggebracht. De 2 belangrijkste dingen. Daarnaast ook nog even de matjes uitgezogen waardoor hij er weer netjes uitziet. Top service!

12 juli 2017 bij Profile Car & Tyreservice Boxtel
10

Goede service, duidelijke uitleg en auto zelfs nog schoongemaakt na service beurt.

06 juli 2017 bij Profile Car & Tyreservice Boxtel
10

Prima service, prima koffie. Snel geregeld!

20 december 2016 bij Profile Car & Tyreservice Boxtel

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Boxtel

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Boxtel zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Boxtel

Bij onze vestiging in Boxtel kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Boxtel

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Boxtel aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Boxtel terecht voor advies.

APK keuring in Boxtel

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Boxtel kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Bostel kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Boxtel

Voor auto onderhoud in Boxtel bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor auto onderhoud.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Boxtel!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven