Profile Den Bosch

Contact Profile Den Bosch

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.4

Profile Den Bosch

Neem contact op met Profile Den Bosch

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 18.00
zaterdag 08.30 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3835 recensies

Banden, Velgen, APK en volledig auto onderhoud bij Profile Den Bosch

Welkom bij Profile Car en Tyreservice Den Bosch!

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Den Bosch zijn wij hét autobandenvelgenAPK en auto onderhoud adres bij u in de buurt. Wij zijn specialist in personenwagen-, bestelwagen-, bedrijfswagen-, landbouw-, grondverzet- en industriebanden en bieden compleet personen- en bestelwagen onderhoud voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist.

In 1989 hielden Marc van Eijkelenburg en Andre van der Plaat hun jarenlange dienstverband bij Michelin voor gezien om voor zichzelf te beginnen en starten hun eerste bandenservicebedrijf in Oss. Aan de basis van die beslissing stond een unieke vakkennis en een scherpe kijk op de behoefte van de bedrijfswagenbandenmarkt.
 
In 1990 hebben zij zich als allround bandenservicebedrijf bij Profile Tyrecenter aangesloten en zijn in de loop der jaren de activiteiten in Oss uitgebreid met apk/onderhoud van personen- en bestelwagens. In 1997 is Profile Den Bosch geopend, waar eerst gestart is met bandenservice en apk/onderhoud van personen- en bestelwagens en in 2007 uitgebreid met ook bandenservice voor bedrijfswagens, landbouw, grondverzet en industrie. In 2002 is de vestiging in Veghel geopend, hier eerst alleen voor allround bandenservice en in 2019 uitgebreid met apk/onderhoud voor personen- en bestelwagens.

Andre van der Plaat heeft de fakkel inmiddels overgegeven aan zijn zoon Sander, die letterlijk in het bedrijf opgegroeid is en nu samen met Marc van Eijkelenburg en sinds 2017 ook met Eldo Verhaagen de directie vormt.

Banden en Velgen bij Profile Den Bosch

We zijn al jaren hét adres voor al uw personenwagen-, bestelwagen-, bedrijfswagen-, landbouw-, grondverzet- en industriebanden. Wij leveren / monteren een zeer uitgebreid assortiment banden (zomerbandenwinterbanden4-seizoenbanden) van diverse kwaliteitsmerken. Winterbanden en 4-seizoenbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden door een andere rubber samenstelling en verschil in profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen in het profiel vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden en 4-seizoenbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. 

Ook voor lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Den Bosch aan het goede adres. Wij leveren / monteren een ruim assortiment lichtmetalen of stalen velgen van alleen maar kwaliteitsmerken. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging terecht voor advies.

Uitlijnen en andere bandenservice activiteiten bij Profile Den Bosch

Uitlijnen is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Onze monteurs zijn speciaal getraind en zijn gezien hun jarenlange ervaring in staat om, met behulp van hoogwaardige technologie, uw auto perfect uit te lijnen. Of het nu een personenwagen, truck, oplegger, tractor of een 8-assige mobiele kraan is; onze experts zetten hem weer in het juiste spoor. 

Naast alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice vestigingen gewend bent bieden we u in Den Bosch ook volledige truck-, landbouw, grondverzet en industriebandenservice, waaronder ook het specialistische herprofileren en sipen van truckbanden en daarnaast verzorgen we met onze volledig ingerichte servicetrucks ook de truck-, landbouw, grondverzet en industriebandenservice werkzaamheden langs de weg en bij u op locatie.

Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over allerlei banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven, het voor u oplossen / repareren en garanderen wij kwaliteit en tevredenheid!

APK en Auto onderhoud in Den Bosch

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een door de rijksdienst van het wegverkeer vastgestelde verplichte periodieke keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Bij Profile Car & Tyreservice Den Bosch staat onze gecertificeerde keurmeester voor u klaar om deze APK uit te voeren. Tegelijkertijd kunt u er dan eventueel ook voor kiezen om meteen een onderhoudsbeurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Ook voor al uw auto onderhoud in Den Bosch en omgeving bent u eveneens bij ons aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor multi-merk auto onderhoud; grote beurt, kleine beurt, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door onder andere de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u een concurrerende prijs voor goed onderhoud aan uw auto. 

Vacatures

Voor Profile Car & Tyreservice Den Bosch zijn wij op zoek naar enthousiaste werknemers die ons team komen versterken. De vacatures die op dit moment beschikbaar zijn, bestaan uit:

Weekend- en vakantiehulp

Personen- en bestelwagenbanden - monteurs

1e Monteurs Autotechnici

Truck-/ Landbouw- / Industriemonteurs

Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten in onze vestigingen.
 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven