Profile Edam, Frikkee

Contact Profile Edam, Frikkee

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.3

Profile Edam, Frikkee

Neem contact op met Profile Edam, Frikkee

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.30 - 15.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Edam

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Frikkee!

 
Profile Car & Tyreservice Frikkee is al ruim 30 jaar een begrip in Edam en de omliggende gemeentes en is sinds 2004 aangesloten bij Profile Car & Tyreservice. Wij zijn gespecialiseerd in banden, wielen, uitlijnen, ruitreparaties, aircoservice, chiptuning en compleet auto onderhoud. Voor het onderhoud van uw lease auto bent u eveneens bij Profile Car & Tyreservice Frikkee aan het juiste adres.
Met onze gerenommeerde vestiging in Edam zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialst in autobanden.

 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Edam

Garagebedrijf Frikkee is een eigentijds en allround autobedrijf zowel gebruikte en nieuwe auto's. Ruim dertig jaar zijn wij actief in Edam en is sinds 2004 aangesloten bij Profile Car & Tyreservice. We bevinden ons in een ruime locatie waar we vakkundig en conform de laatste milieu-eisen aan uw auto kunnen werken. Wij zijn gespecialiseerd in banden, wielen, uitlijnen, ruitreparaties, aircoservice, chiptuning en compleet auto onderhoud etc. Uiteraard kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbanden en winterbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Edam

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Edam aan het goede adres. Hier kunnen wij u verzorgen voor advies voor de juiste banden aan de omstandigheden die gaan komen. Tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online.

APK keuring in Edam

Bij Profile Car & Tyreservice Edam kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij het inplannen van een APK in Edam kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Edam

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Edam terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Kunt u uw auto eigenlijk niet missen als die bij ons voor onderhoud staat? Dan kunt u tegen een kleine vergoeding beschikken over een leenauto. U kunt uw auto in de meeste gevallen diezelfde dag nog ophalen. Kijk ook eens op onze chiptuning site.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Edam.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven