Profile Car & Tyreservice Enschede, Heuver

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Enschede, Heuver

9.1 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Enschede, Heuver

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

199 reviews over Profile Car & Tyreservice Enschede, Heuver

9.1

199 Reviews

10

Ja ik heb een auto met een Duits kenteken BOR-HN678. Dat kan ik niet invoeren in deze actie?

02 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Enschede, Heuver
4

Grote beurt op zich prima uitgevoerd incl. vervanging remblokken en remschijven. Prijsverschil met merkdealer was ong. 50 Euro, niet zoveel. Jammer dat auto na afloop naar sigarettenrook stonk. Kreeg ook een kaartje mee om deze review achter te laten om kans te maken op waardebon van EUR 250. Onderaan het kaartje staat 'geldig t/m 31 december 2016'. Het is nu november 2017. Als men al niet is geïnteresseerd in dit soort details, dan twijfel ik of de auto in goede handen is. Ik kom er niet weer.

30 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Enschede, Heuver
10

zelden zo vriendelijk, correct en competent meegemaakt. Dit is 5 sterren waard en een echte aanbeveling!

29 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Enschede, Heuver

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud bij Enschede

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Enschede zijn we dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Enschede

Bij onze vestiging in Enschede kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Enschede

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Enschede aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en u kunt terecht voor montage. Naast dat u velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Enschede terecht voor advies.

APK keuring in Enschede

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Enschede kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Enschede kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Enschede

Voor auto onderhoud in Enschede bent u bij de Profile Car & Tyreservice Enschede aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven