Profile Car & Tyreservice Geldermalsen, Nout

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Geldermalsen, Nout

9.2 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Geldermalsen, Nout

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

167 reviews over Profile Car & Tyreservice Geldermalsen, Nout

9.2

167 Reviews

5

tóch wéér een kras op de velg. Vorige keer zo goed als mogelijk opgelost... maar we kunnen er weer achteraan

12 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Geldermalsen, Nout
10

Geweldige service. Ik stond met een grote scheur in mijn band dus kon niet meer verder. De monteur is langsgekomen heeft mijn wiel meegenomen en de band in de garage vervangen. Daarna weer terug naar mijn auto en de band er onder gelegd.

16 augustus 2017 bij Profile Car & Tyreservice Geldermalsen, Nout
10

Ontzettend goed geholpen voor de aanschaf van nieuwe banden en slotbouten. Christof dacht met me mee en kon een betere band leveren voor dezelfde prijs als de band die ik van tevoren in gedachten had!

21 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Geldermalsen, Nout

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Geldermalsen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. Welkom bij Profile Car & Tyreservice Nout!

 

Met onze vestiging in Geldermalsen zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden Geldermalsen

Profile Car & Tyreservice Nout is specialist in autobanden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Nout bied een buitengewoon breed assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.Bij Geldermalsen kunt u ook terecht voor velgen voor uw auto. 

Auto onderhoud Geldermalsen

Voor auto onderhoud in Geldermalsen bent u bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

APK keuring in Geldermalsen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Geldermalsen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Geldermalsen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt. 

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven