Profile Car & Tyreservice Harmelen, Middelweerd

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Harmelen, Middelweerd

9.2 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Harmelen, Middelweerd

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.15
dinsdag 08.15 - 17.15
woensdag 08.15 - 17.15
donderdag 08.15 - 17.15
vrijdag 08.15 - 17.15
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

234 reviews over Profile Car & Tyreservice Harmelen, Middelweerd

9.2

234 Reviews

9

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

18 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Harmelen, Middelweerd
10

Buitengewoon goede garage. Je wordt niet belazerd. Bijzonder betrouwbaar. Zeer vriendelijke medewerkers. Kortom een topbedrijf. Ik beveel deze Profile vestiging bij iedereen aan.

17 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Harmelen, Middelweerd
8

Goede service en coulante behandeling

13 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Harmelen, Middelweerd

Autobanden, winterbanden APK, velgen en auto onderhoud Harmelen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Niet voor niets is Profile Car & Tyreservice Middelweerd uw partner in mobiliteit. Met meer dan 70 jaar ervaring in de autobranche en ruim 40 jaar ervaring in lease weten wij hoe belangrijk het is om onze klanten alle zorgen rondom mobiliteit uit handen te nemen. Ook bij de verkoop van nieuwe en gebruikte personen- en bestelwagens en het onderhoud daarvan staan onze medewerkers graag voor u klaar! Wij lossen graag uw mobiliteitsprobleem op zodat u zorgeloos op weg kunt. In Harmelen zijn wij namelijk dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden.

Autobanden en velgen Harmelen

Profile Car & Tyreservice is hét adres voor  zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Ook voor velgen kunt u bij ons terecht. len en onderhoud en reparatie. Ook de zakelijke rijder kunnen we met onze haal en breng service van dienst zijn.Met onze geavanceerdere apparatuur en goed opgeleide monteurs zijn we in staat om bij alle merken onderhoud en reparatie te verrichten tegen concurrerende tarieven.

APK keuring in Harmelen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Harmelen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Harmelen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Harmelen

Voor auto onderhoud in Harmelen bent u bij de Profile Car & Tyreservice Middelweert aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven