Profile Hilversum, ABI

Contact Profile Hilversum, ABI

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.1

Profile Hilversum, ABI

Neem contact op met Profile Hilversum, ABI

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
dinsdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
woensdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
donderdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
vrijdag 08.00 - 12.15
12.45 - 17.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Hilversum

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Abi!

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Hilversum

Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Bij onze vestiging in Hilversum kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Hilversum

De persoonlijke uitstraling van uw eigen auto, nieuw of 6 jaar oud, wordt ondersteund door vier technisch verantwoorde en goed verzorgde lichtmetalen velgen. Niet voor niets voorzien sommige autofabrikanten hun topmodellen van lichtmetalen velgen. Bovendien voegen lichtmetalen velgen meer toe dan het persoonlijke accent. Zo zijn deze in vergelijking met stalen velgen in het algemeen een stuk lichter en voeren lichtmetalen velgen door hun samenstelling en styling vaak de warmte van de banden en het remsysteem beter af.

Het is ook mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kunt u zelf kijken naar de benodigde banden. Indien u advies nodig heeft voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Hilversum aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage.

APK keuring in Hilversum

Bij Profile Car & Tyreservice Hilversum kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij het inplannen van een APK in Hilversum kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Hilversum

Voor verschillend onderhoud bent u op de juiste pagina. U kunt bij onze vestiging Hilversum terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Airco onderhoud in Hilversum 

Om er in de zomer voor te zorgen dat het lekker koel is in de auto en in de winter door de airconditioning de condens op de autoruiten snel verdwijnt, is het belangrijk om jaarlijks de airco van uw auto te laten nakijken. Bij Profile Car & Tyreservice ABI in Hilversum voeren wij onder andere airco checks en airco onderhoud in Hilversum uit. 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven