Profile Car & Tyreservice Kampen, Auto Renz

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Kampen, Auto Renz

9.2 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Kampen, Auto Renz

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.30 - 13.00
zondag gesloten

434 reviews over Profile Car & Tyreservice Kampen, Auto Renz

9.2

434 Reviews

8

Plezierige en snelle service tegen een redelijke prijs.

04 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Kampen, Auto Renz
8

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

30 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Kampen, Auto Renz
10

Fijn geholpen door iemand die er verstand van heeft.

27 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Kampen, Auto Renz

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Kampen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Kampen zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Profile Car & Tyreservice Auto RenZ Kampen is een universeel autobedrijf die al sinds 1992 betaalbare mobiliteitsoplossingen voor de particulier, zakelijke en lease rijder biedt. Tevens leveren wij nieuwe als ook gebruikte auto’s van alle merken. Hebben we op dit moment niet de auto die u zoekt, dan zoeken wij die voor u op. 

Door ervoor te zorgen dat iedereen op een vriendelijke en professionele manier wordt geadviseerd, zorgt Profile Car & Tyreservice AutoRenZ Kampen voor het plezier van betaalbare mobiliteit. 

De kernpunten van Profile Car & Tyreservice AutoRenZ Kampen zijn :

Autobanden en velgen Kampen

Profile Kampen is specialist in banden voor alle soorten voertuigen. Profile Kampen biedt een buitengewoon breed assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

APK keuring in Kampen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Kampen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Kampen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt en kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Houten

Voor auto onderhoud om Kampen bent u bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto. Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven