Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Honderdland 140
2676 LT Maasdijk
0174-515104
maasdijk@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Maasdijk

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 16.30 uur
Zaterdag 09.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.7

Profile klanten beoordelen ons met een 9.7

Op basis van 19 reviews

 • Snel en vakkundig

  5

  Zeer eenvoudig om via internet een afspraak te maken. Je wordt een dag van tevoren d.m.v. een SMS herinnerd dat je de volgende dag een afspraak hebt. Snelle banden wissel binnen het uur. Koffie of thee beschikbaar en een tafel met leuke bladen. Gratis wifi voor als je met je laptop wilt werken. Zeer aardig personeel, no nonsens

  ,

 • Professioneel, klantvriendelijk gewoon perfekt

  5

  Prettig, al jaren naar volle tevredenheid

  ,

 • Makkelijk,service,afspraken nakomen, klantvriendelijk, ben zeer tevreden.

  5

  Onderhoud,APK en bandenwissel

  ,

 • Altijd correcte

  5

  Voel me altijd behandeld als klant wordenNooit probleme4n

  ,

 • Voel me thuis, prettig kontak en altijd nakomen van afspraken

  5

  Prettig en blijvend kontakt

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Met Profile Maasdijk, Van Staalduinen zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Maasdijk, Van Staalduinen!

Neem contact op met Profile Maasdijk, Van Staalduinen