Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Contact Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.7

Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Neem contact op met Profile Maasdijk, Van Staalduinen

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 16.30
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3933 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Maasdijk

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Wij zijn de specialist in autobandenvelgenAPK en auto onderhoud in de regio Westland, Midden-Delfland en Maassluis! Naast een breed assortiment van kwaliteit-,budget- en huismerkbanden, schuilt het specialisme vooral in de hoogwaardige bandenservices.Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

APK keuring in Maasdijk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Maasdijk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Maasdijk kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Maasdijk

Voor auto onderhoud in Maasdijk bent u bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice beetaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Autobanden en winterbanden Maasdijk

Profile Car & Tyreservice Maasdijk is specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden voor alle soorten voertuigen. Profile Car & Tyreservice Maasdijk biedt een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt ons uniek.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven