Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Nijkerk, Flevobanden

Profile Nijkerk, Flevobanden

Edisonstraat 17
3861 NE Nijkerk
033-2460424
nijkerk@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Nijkerk

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.1

Profile klanten beoordelen ons met een 9.1

Op basis van 30 reviews

 • Zeer gemakkelijk en vertrouwd. Voor de apk en kleine service een prima adres

  5

  Ging voor apk, was snel geboekt en makkelijk af te handelen.

  ,

 • Prettig geholpen

  5

  Snelle service en duidelijke uitleg over de kosten

  ,

 • Trekkracht

  5

  Om 8 uur in de ochtend auto gebracht, in de middag opgehaald! Prima service, leenauto mee, omdat ik dichtbij woon en de auto alleen voor vice versa gebruikt heb, deden ze niet moeilijk over de benzine!

  ,

 • Vriendelijk ontvangst en komen afspraken na

  4

  Om 9 uur afspraak APK voor mijn buscamper. Klokslag 9 uur ging hij de brug op. Uitstekend. De APK werd rustig maar gedegen uitgevoerd. Zo zie ik het graag.

  ,

 • Fijne persoonlijke benadering, vakkundige mensen

  5

  Heerlijk stip op tijd starten met de werkzaamheden , goed en vakkundige mensen, vrienlikjke ontvangst is een verademing ten opzichte van de collega bedrijven.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Nijkerk, Flevobanden

Met Profile Nijkerk, Flevobanden zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Nijkerk, Flevobanden

Bij Profile Nijkerk, Flevobanden kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Nijkerk, Flevobanden

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Nijkerk, Flevobanden aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Nijkerk, Flevobanden

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Nijkerk, Flevobanden voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Nijkerk, Flevobanden kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Nijkerk, Flevobanden

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Nijkerk, Flevobanden terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Nijkerk, Flevobanden!

Neem contact op met Profile Nijkerk, Flevobanden