Profile Car & Tyreservice Nijmegen, Heyendaal

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Nijmegen, Heyendaal

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Nijmegen, Heyendaal

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.30
dinsdag 08.15 - 17.30
woensdag 08.15 - 17.30
donderdag 08.15 - 17.30
vrijdag 08.15 - 17.30
zaterdag 08.15 - 13.30
zondag gesloten

267 reviews over Profile Car & Tyreservice Nijmegen, Heyendaal

9.3

267 Reviews

8

Perfect geregeld, vriendelijk deskundig personeel! Kosten vielen iets hoger uit dan verwacht.

04 december 2017 bij Profile Car & Tyreservice Nijmegen, Heyendaal
8

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

25 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Nijmegen, Heyendaal
10

Erg prettig geholpen. Zeer vriendelijke meneer achter de balie die ook de tijd voor je neemt. Ook bij het ophalen van de auto goede duidelijke uitleg van wat er gedaan is en de kosten. Tevens werd ik er ook op geattendeerd dat de distributieriem tegen vervanging aan zit. Zeer tevreden!

19 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Nijmegen, Heyendaal

Autobanden, winterbanden, velgen, APK en auto onderhoud Nijmegen

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Nijmegen zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kun u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en verstaan hun vak. Wij wisselen banden snel en gemakkelijk om, lijnen uw auto uit en geven grondig advies bij aankoop van nieuwe banden voor uw auto.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Nijmegen 

Bij onze vestiging in Nijmegen Heyendaal kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

APK keuring in Nijmegen Heyendaal

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Nijmegen kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Nijmegen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud Nijmegen Heyendaal

Voor auto onderhoud in Nijmegen bent u bij de Profile Car & Tyreservice Nijmegen aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, aircoservice, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Airco onderhoud in Nijmegen 

Niets is vervelender dan een airconditioning die in de zomer niet goed koelt. Zorg er daarom voor dat uw auto zomerklaar is en laat uw airco voor de vakantie controleren. U kunt er ook voor kiezen om direct uw airco laten onderhouden bij ons in Nijmegen. Tijdens dit onderhoud zorgen we ervoor een gereinigd airco- en ventilatiesysteem, visuele inspectie, controle van de bediening, controle van de pollenfilter, een temperatuurmeting, druk- en lektest, het recyclen en aanvullen van koudemiddel en toevoegen fluor lek-detectie vloeitstof. Niet alleen koelt uw airco weer goed na deze onderhoudsbeurt, het is daarnaast beter voor uw gezondheid omdat u hierdoor geen schimmels en bacterien inademt. Lees hier alle informatie over airco onderhoud in Nijmegen.  

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven