Profile Car & Tyreservice Purmerend, Frikkee

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Purmerend, Frikkee

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Purmerend, Frikkee

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.30 - 15.00
zondag gesloten

65 reviews over Profile Car & Tyreservice Purmerend, Frikkee

9.3

65 Reviews

10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

17 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Purmerend, Frikkee
10

Bellen en langs komen. Werd meteen geholpen top.

02 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Purmerend, Frikkee
10

Zeer vriendelijke ontvangst. Prima service.

30 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Purmerend, Frikkee

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Purmerend

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. Welkom bij Profile Car & Tyreservice Frikkee!

 
Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Purmerend

Bij onze vestiging in Purmerend kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Purmerend

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Purmerend aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Purmerend terecht voor advies.

APK keuring in Purmerend 

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Purmerend kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Daarnaast kan dit gemakkelijk online.

Auto onderhoud in Purmerend

De prijs van Profile Car & Tyreservice zal altijd concurrerend zijn door een centrale inkoop. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Kunt u uw auto eigenlijk niet missen als die bij ons voor onderhoud staat? Dan kunt u tegen een kleine vergoeding beschikken over een leenauto. U kunt uw auto in de meeste gevallen diezelfde dag nog ophalen.

Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Purmerend.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven