Profile Roermond, Van Iersel

Contact Profile Roermond, Van Iersel

8.9 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Roermond, Van Iersel

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 9489 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Roermond

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Roermond zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden en auto onderhoud. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Autobanden en velgen Roermond 

Voor alle diensten aan uw auto of bestelbus helpen wij u graag! Vervangend vervoer kan ook bij ons worden geregeld voor Euro 15,- per dag. Wij zijn specialist in in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse soorten velgen. Zowel in onze vestiging als direct online kunt u deze bestellen. We geven altijd passend advies zodat u zeker weet dat de velg op uw auto past.

APK keuring in Roermond

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Roermond kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. U kunt het ook combineren met een grote beurt of kleine beurt. In combinatie met een grote beurt is de APK zelfs gratis. 

Auto onderhoud in Roermond

Voor auto onderhoud in Roermond bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Neem vrijblijvend contact op voor een prijsopgave op tel: 0475-581658 of mail: roermond@profile.nl

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven