Profile Rotterdam, Nooteboom

Contact Profile Rotterdam, Nooteboom

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.6

Profile Rotterdam, Nooteboom

Neem contact op met Profile Rotterdam, Nooteboom

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5201 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Rotterdam-zuid

Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met onze vestiging in Rotterdam-zuid zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt.

Auto onderhoud Rotterdam Zuid

Services die Profile Car & Tyreservice Nooteboom biedt zijn: balanceren, uitlijnen, wissel van banden, velgen, winter- en zomerbanden en sneeuwkettingen. Ook kunt u bij ons terecht voor accu’s, uitlaten, schokdempers en overige wielaccessoires zoals wielmoeren/(slot)bouten.
 
Daarnaast kunt u bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom een grondige car-check laten verrichten als u niet zeker bent over bepaalde bovengenoemde onderdelen bij uw voertuig. De monteurs en serviceverleners geven u gratis en vrijblijvend advies over enig onderhoud of vervanging die plaats dient te vinden. Ons motto: “een tevreden klant is voor ons een geschenk.’

APK keuring in Rotterdam Zuid

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Rotterdam Zuid kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK beurt. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Airco onderhoud in Rotterdam 

Voor optimaal comfort tijdens warme dagen of wanneer u op vakantie gaat met de auto, raden wij aan om op tijd een airco onderhoudsbeurt te reserveren bij Profile in Rotterdam. Tijdens deze werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de airco wordt gereinigd, eventuele schimmels worden verwijderd en dat het koudemiddel weer wordt aangevuld. Voor een optimale werking van de airco raden wij aan om 1x per jaar een airco controle te laten uitvoeren. 

Graag tot ziens bij Profile Car & Tyreservice Nooteboom!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven