Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Rotterdam, Nooteboom

Gokhan Karakoc

Gokhan-Karakoc_500x500.png

Profile Rotterdam-Zuid, Nooteboom

Klinkerstraat 3-5
3077 MA Rotterdam
010-4833464
rotterdam-zuid@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Rotterdam

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 13.00 uur
ZondagGesloten
9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 25 reviews

 • Super!

  5

  Medewerker zeer vriendelijk en geef duidelijke uitleg

  ,

 • Snel en goed

  5

  Weer snel en deskundig geholpen voor een schappelijke prijs. De banden kunnen nog een seizoen mee, dus weer in de opslag.

  ,

 • Zeer professioneel, realistisch en behulpzaam personeel, concurrerend op prijs en prima service.

  5

  Zeer professioneel, realistisch en behulpzaam personeel, concurrerend op prijs en prima service. Ik ben blij hen aan te bevelen.

  ,

 • snelle en goede service

  5

  ik werd snel geholpen voor de bandenwissel en dit werd vlot en vakkundig uitgevoerd, tegen een zeer redelijke prijs. Ik kan het iedereen aanraden.

  ,

 • gewoon goed

  5

  Klantvriendelijk bedrijf en precies op tijd volgens afspraak geholpen bij banden wissel ( 4 stuks) Vriendelijke en bekwaam monteur en dat voor een zeer voordelige prijs. Mocht ik ooit weer andere banden nodig hebben kom ik zeker terug. Echt een aanrader.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Rotterdam, Nooteboom

Met Profile Rotterdam, Nooteboom zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Rotterdam, Nooteboom

Bij Profile Rotterdam, Nooteboom kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Rotterdam, Nooteboom

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Rotterdam, Nooteboom aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Rotterdam, Nooteboom

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Rotterdam, Nooteboom voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Rotterdam, Nooteboom kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Rotterdam, Nooteboom

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Rotterdam, Nooteboom terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Rotterdam, Nooteboom!

Neem contact op met Profile Rotterdam-Zuid, Nooteboom