Profile Sappemeer

Contact Profile Sappemeer

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

10.0

Profile Sappemeer

Neem contact op met Profile Sappemeer

Openingstijden

maandag 08.00 - 12.30
13.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 12.30
13.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 12.30
13.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 12.30
13.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 12.30
13.00 - 17.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3835 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Sappemeer

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Sappemeer zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden en auto onderhoud. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

APK keuring Sappemeer, zo werken wij...

Geen verrassingen achteraf.
U brengt uw auto bij ons voor de APK in Sappemeer. Wij kijken of er gebreken zijn die voor de APK verholpen moeten worden. Voordat wij reparaties uitvoeren krijgt u eerst een prijsopgave en vragen wij om toestemming tot reparatie. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Eerlijke prijs APK

De APK kost € 19.95,- (benzine). De tijd die nodig is om de APK goed uit te voeren is minimaal een uur tot anderhalf uur. Een eerlijke prijs dus! In combinatie met een auto onderhoud is de APK zelfs gratis!

Vervoer, zo lossen wij het op
Natuurlijk kunt u wachten onder het genot van een kop koffie, tewijl wij uw auto APK keuren. Maar u kunt ook gratis gebruik maken van onze leenauto's. Als y in de buurt woont kunnen we u ook even naar huis brengen.

Auto onderhoud Sappemeer

Voor auto onderhoud in Sappemeer bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (een grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen,  airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor auto onderhoud.

Autobanden, winterbanden en velgen Sappemeer

Wij zijn specialist in in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse soorten velgen. Zowel in onze vestiging in Sappemeer als direct online kunt u deze bestellen. We geven altijd passend advies zodat u zeker weet dat de velg op uw auto past.
 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven