Profile Car & Tyreservice Steenwijk, Van Berkel

Contact Profile Car & Tyreservice Steenwijk, Van Berkel

9.4 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Steenwijk, Van Berkel

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 11911 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Steenwijk

Wij bieden door middel van onze vestiging in Steenwijk u dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Dit kunnen wij zeggen omdat wij allen jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden hebben. Hierdoor kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden
 
Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Steenwijk

Bij onze vestiging in Steenwijk kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Zij vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden.  Er ontstaat meer grip door de veranderende structuur tijdens het rijden. Hierdoor ontstaat er meer grip en dus zekerheid tijdens het rijden.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Steenwijk

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kunt u zelf kijken naar de benodigde banden. Indien u advies nodig heeft voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Steenwijk aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage.

APK keuring in Steenwijk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Steenwijk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Steenwijk kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Airco onderhoud in Steenwijk

Wij adviseren voor de eigen gezondheid én het optimaal functioneren van de airconditioning een jaarlijkse check. Bij ons filiaal in Almere heeft u de mogelijkheid uit een airco geurbehandeling, een airco check, airco onderhoud of het bijvullen van de airco. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze diensten met betrekking tot de airconditioning van uw auto, of lees meer over airco onderhoud Steenwijk

Auto onderhoud Steenwijk

Voor auto onderhoud bent u eveneens bij de ons aan het juiste adres. Onze vestiging is voorzien van een compleet auto service- en dienstenpakket, waaronder onderhoud en APK-keuringen, airco service, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen we u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven