Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Velserbroek, Merks

Isabel Merks

isabel.png Isabel-Merks_Heemstede_500x500.png

Profile Velserbroek, Merks

Klompenmakerstraat 19
1991 JJ Velserbroek
023-7601111
velserbroek@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Velserbroek

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 09.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
6.7

Profile klanten beoordelen ons met een 6.7

Op basis van 11 reviews

 • Slechte kwaliteit en pure oplichterij

  1

  APK keuring die uitloopt op allerlei adviezen die niet kloppen

  ,

 • Goede en eerlijke service!

  5

  Brengen hier al jaren onze 3 auto's en hebben uitstekende ervaring met service en eerlijkheid!

  ,

 • Topservice!

  5

  Auto weggebracht omdat er een vreemd geluid uit de motor kwam. Uiteindelijk bleek het een kapotte aircopomp te zijn na onderzoek.Vanwege de hoge kosten heb ik besloten om hem niet te laten vervangen. De auto heeft er 2 dagen gestaan, ze hebben hem nagekeken en toen we uiteindelijk bij de kosten uitkwamen werd er gezegd: laat maar zitten.... Top! Heel erg schappelijk!

  ,

 • Behulpzaam, vriendelijk en prijsbewust.

  4

  Goede service

  ,

 • APK bij de buren

  5

  Toen ik op de afgesproken tijd voor de APK keuring kwam bleek de APK keurmeester ziek naar huis gegaan te zijn. Mij werd de keus gegeven om de auto toch te laten 'keuren' door de aanwezige monteur, waarna de auto, op grond van een afspraak met de buren (Garage Tinholt), daar gebracht zou worden om door hun APK keurmeester nogmaals te laten nakijken en dan te laten afmelden. Ik kreeg alleen de waarschuwing dat niet voorspeld kon worden hoe snel dat zou verlopen.Voor mij zou dat geen extra kosten betekenen. Ik betaalde de afgesproken prijs aan Profile.Ik heb dat zo laten uitvoeren. Het kostte wel in totaal ruim twee uur. De auto werd goedgekeurd.

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Velserbroek, Merks

Met Profile Velserbroek, Merks zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Velserbroek, Merks

Bij Profile Velserbroek, Merks kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Velserbroek, Merks

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Velserbroek, Merks aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Velserbroek, Merks

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Velserbroek, Merks voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Velserbroek, Merks kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Velserbroek, Merks

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Velserbroek, Merks terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Velserbroek, Merks!

Neem contact op met Profile Velserbroek, Merks