Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Venlo, Peel & Maas

Profile Venlo, Peel & Maas

Broekestraat 33
5912 PC Venlo
077-3541616
venlozuid@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Venlo

Onze openingstijden

Maandag 08.30 - 17.00 uur
Dinsdag 08.30 - 17.00 uur
Woensdag 08.30 - 17.00 uur
Donderdag 08.30 - 17.00 uur
Vrijdag 08.30 - 17.00 uur
Zaterdag 08.30 - 13.00 uur
ZondagGesloten

Maak een afspraak

9.6

Profile klanten beoordelen ons met een 9.6

Op basis van 28 reviews

 • Eerlijkheid altijd troef in Venlo-Zuid

  5

  Kom ruim 15 jaar bij Profile Venlo-Zuid en daar wordt je altijd vriendelijk behandeld door ervaren vakmensen, die hun vak verstaan. Als er extra reparatie moet plaatsvinden wordt dit altijd eerst met je besproken en wat de extra kosten zijn. En de kosten buiten materiaal valt altijd reusachtig mee. Ik heb ook al diverse kennissen van mij aanbevolen bij Profile Venlo-Zuid. Dit filiaal is uiterst betrouwbaar.

  ,

 • Super fijn

  5

  Afspraak via internet, super makkelijk, ook 's middags tot 15:30 uur. Je auto wordt direct meegenomen (afspraak is afspraak). Werkzaamheden netjes uitgevoerd.

  ,

 • Vakkundigheid

  5

  Wederom goed en.zeer vriendelijk geholpen door de medewerkers van de vestiging Venlo-Zuid

  ,

 • Caravan controlebeurt

  5

  Snel geholpen, mocht de caravan eerder brengen. Had gevraagd voor nieuwe banden maar dit was nog niet nodig werd mij verteld. Goed bezig!

  ,

 • Geweldige service voor een prima prijs.

  5

  Ik ging op 25 april 2019 naar Profile Venlo, Broekestraat. Daar kom ik eigenlijk al jaren voor de bandenwissel winter- naar zomerbanden en vice versa. De service is in deze vestiging heel goed en de prijs voor de bandenwissel is prima. Deze keer vroeg ik of ze tijd hadden om een band nader te onderzoeken omdat ik dacht dat er wel eens druk verloren ging. Dat hebben ze gedaan, konden niets vinden en ik hoefde hier niets extra voor te betalen. Geweldige service!

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Venlo, Peel & Maas

Met Profile Venlo, Peel & Maas zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Venlo, Peel & Maas

Bij Profile Venlo, Peel & Maas kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Venlo, Peel & Maas

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Venlo, Peel & Maas aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Venlo, Peel & Maas

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Venlo, Peel & Maas voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Venlo, Peel & Maas kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Venlo, Peel & Maas

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Venlo, Peel & Maas terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Venlo, Peel & Maas!

Neem contact op met Profile Venlo, Peel & Maas