Profile Tyrecenter Venlo, Schouten

Contact Profile Tyrecenter Venlo, Schouten

9.5 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Venlo, Schouten

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 08.30 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 16361 recensies

Autobanden en velgen bij Profile Tyrecenter Venlo

Welkom bij Profile Tyrecenter Venlo!
 
Met onze gerenommeerde vestiging in Venlo zijn wij dé bandenspecialist voor zowel de particuliere als zakelijke automobilist bij u in de buurt. 
Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij u altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. Bij ons kunt u terecht voor:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Venlo

Bij onze vestiging in Venlo kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Zij vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden.  Er ontstaat meer grip door de veranderende structuur tijdens het rijden. Hierdoor ontstaat er meer grip en dus zekerheid tijdens het rijden.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Venlo

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Venlo aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Venlo terecht voor advies.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.
 
Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven