Profile Wateringen, Westland

Contact Profile Wateringen, Westland

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.1

Profile Wateringen, Westland

Neem contact op met Profile Wateringen, Westland

Openingstijden

maandag 08.15 - 17.15
dinsdag 08.15 - 17.15
woensdag 08.15 - 17.15
donderdag 08.15 - 17.15
vrijdag 08.15 - 17.15
zaterdag 09.00 - 13.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3933 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Wateringen

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Westland!

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Wateringen

Bij onze vestiging in Wateringen kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Zij vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden.  Er ontstaat meer grip door de veranderende structuur tijdens het rijden. Hierdoor ontstaat er meer grip en dus zekerheid tijdens het rijden.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Wateringen

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kunt u zelf kijken naar de benodigde banden. Indien u advies nodig heeft voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Wateringen aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage.

APK keuring in Wateringen

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Car & Tyreservice voert een gecertificeerde keurmeester altijd een APK uit. Online kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Wateringen kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Wateringen

U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen en nog veel meer. Daarnaast is de mogelijkheid om online een indicatie te krijgen op de prijzen van het onderhoud. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven