Maakt beter onderhoud betaalbaar.

Profile Tyrecenter Weert, Peter Stultiëns

Maak een afspraak bij deze vestiging

Contact Profile Tyrecenter Weert, Peter Stultiëns

9,3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Tyrecenter Weert, Peter Stultiëns

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

316 reviews over Profile Tyrecenter Weert, Peter Stultiëns

9,3

316 Reviews

8

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

17 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Weert, Peter Stultiëns
10

ik was zeer tevreden over het na komen van de gemaakte afspraak, en de snelle service voor het vervangen van 4 nieuwe banden,alles werd keurig afgehandeld en goed verzorgd

15 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Weert, Peter Stultiëns
10

meteen geholpen, geen wachttijd, zelfs zonder afspraak en nieuwe banden waren op voorraad! Ik had de koffie nog niet op toen ik de sleutels weer terug kreeg. Ik blijf erg tevreden in Weert!!!

12 juni 2017 bij Profile Tyrecenter Weert, Peter Stultiëns

Autobanden, winterbanden, velgen en auto onderhoud Weert

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgen, en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Ons pand is ingericht met de modernste apparatuur om de klant een zo optimaal mogelijke service te kunnen bieden, en om ons team zo veilig en ergonomisch mogelijk te kunnen laten werken. 
Onze medewerkers worden zowel intern als extern opgeleid om een zo goed mogelijk advies te kunnen geven aan onze klanten.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Weert

Bij onze vestiging in Weert kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De tijdens het rijden vervormen de zogenoemde lamellen en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden helpen niet alleen bij winterse omstandigheden maar ook voor het afvoer van water en glad ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Weert

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Weert aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Weert terecht voor advies.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven