Profile Car & Tyreservice Woudenberg, ABI

Contact Profile Car & Tyreservice Woudenberg, ABI

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Woudenberg, ABI

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.30
dinsdag 08.00 - 17.30
woensdag 08.00 - 17.30
donderdag 08.00 - 17.30
vrijdag 08.00 - 17.30
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

317 reviews over Profile Car & Tyreservice Woudenberg, ABI

9.3

317 Reviews

10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

19 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Woudenberg, ABI
9

Helaas was de afspraak niet helemaal correct uitgevoerd echter dmv een snelle actie werd alles toch spoedig naar tevredenheid opgelost. Altijd tevreden geweest over deze garage.

09 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Woudenberg, ABI
10

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

05 november 2017 bij Profile Car & Tyreservice Woudenberg, ABI

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Woudenberg

Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Woudenberg

Bij onze vestiging in Woudenberg kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs. Zij vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden.  Er ontstaat meer grip door de veranderende structuur tijdens het rijden. Hierdoor ontstaat er meer grip en dus zekerheid tijdens het rijden.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Woudenberg

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Woudenberg aan het goede adres. Hier kunnen wij u verzorgen voor advies voor de juiste banden aan de omstandigheden die gaan komen. Tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online.

APK keuring in Woudenberg

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Woudenberg kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Woudenberg kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto-onderhoud Woudenberg

Voor auto onderhoud in Woudenberg bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven