Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht, Zeeuw

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht, Zeeuw

8.6 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht, Zeeuw

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

11 reviews over Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht, Zeeuw

8.6

11 Reviews

9

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

19 mei 2017 bij Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht, Zeeuw
8

Er is geen toelichting geschreven door deze klant

23 november 2016 bij Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht, Zeeuw
10

Langsgeweest voor een bandenwissel. Vriendelijk personeel en genoeg te lezen tijdens het wachten!

15 november 2016 bij Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht, Zeeuw

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Zwijndrecht

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile.

Met onze vestiging in Zwijndrecht zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kun u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Zwijndrecht

Bij onze vestiging in Zwijndrecht kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Zwijndrecht

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice Zeeuw in Zwijndrecht aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Zwijndrecht terecht voor advies.

APK keuring in Zwijndrecht

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Zwijndrecht kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Zwijndrecht kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Zwijndrecht

Voor auto onderhoud in Zwijndrecht bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Zwijndrecht!

Voor de routeplanner kunt u het beste de Middelijn invoeren, einde Middelijn links is de Ohmstraat vindt u onze vestiging.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven