Over Profile

Profile, wie zijn we?

Profile is sinds de oprichting in 1989 dé onafhankelijke specialist in banden en velgen in Nederland en België. De organisatie bestaat uit zelfstandige ondernemers: mensen die van nature net iets harder lopen voor jou. In Nederland heeft Profile 170 vestigingen, waarvan er 95 actief zijn op het gebied van truck, industrie, landbouw en grondverzet.

Wij zetten ons dagelijks in om onze klanten probleemloos mobiel te houden. Of je nu komt met je personen- of bestelwagen of met je recreatie- of bedrijfsvoertuig, onze service is erop ingericht. Profile ontzorgt klanten met eigentijds en merkonafhankelijk advies over banden en voor de Car-klanten ook op het gebied van velgen en auto-onderhoud. Wij zijn groot geworden door dit advies snel om te zetten in slimme services. Zo kan je als klant weer snel en veilig op weg.

Banden en duurzaamheid

Profile is hyperspecialist in banden voor alle soorten voertuigen. Wij bieden je een buitengewoon breed assortiment van kwaliteit-, budget- en huismerkbanden. Het hyperspecialisme schuilt echter vooral in onze hoogwaardige bandenservice, ons vakmanschap en onze klantenservice.

Daarnaast maken wij ons sterk voor innovatie. Dit uit zich in een continue investering in de ontwikkeling van banden en de bijbehorende service. Ons bandenadvies is merkonafhankelijk en dat maakt de organisatie uniek. Profile heeft daarnaast niet enkel oog voor jouw belangen, maar ook voor het milieu. Via Profile is het mogelijk in aanmerking te komen voor het certificaat Duurzaam op de weg. Het bewijs voor een ondernemer dat hij duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

Contact

In Nederland kunt u terecht bij een vestiging bij u in de buurt. Wij staan voor u klaar voor advies of om u snel weer op weg te helpen.

Heeft u een specifieke vraag, een groter wagenpark of wilt u wellicht meer weten hoe u duurzaamheid integreert in uw bedrijfsvoering? Het is ook mogelijk om contact op te nemen met een van onze adviseurs vanuit het formulekantoor. Bekijk hier onze contactpersonen.