Tymacon®: Tyre Management Contracts

Wil je een fatsoenlijk rendement? Dan moet je als transporteur alle zeilen bijzetten. Kostenbeheersing, bandenonderhoud en een hoge servicegraad zijn onontbeerlijk. Daarom introduceert Profile een geheel vernieuwde versie van een inmiddels succesvol bewezen platform waarmee we klaar zijn voor jouw toekomstige wensen voor meer inzicht. Dit is een all-inclusive bandencontract én een bandenmanagementsysteem genaamd Tymacon® (Tyre Management Contracts). Zo houd je de kosten beheersbaar.

Wat houdt een bandencontract van Profile in?

De contracten van Profile zijn altijd maatwerk. We voeren een adviesgesprek en kijken van welke diensten je gebruik wilt maken. Het uiteindelijke doel: maximaal rendement. Gemaakte afspraken gelden bij Profile altijd, eventueel in heel Europa. We werken samen in veertien landen met 3.400 merkonafhankelijke bandenspecialisten. Zo kun je altijd ergens terecht.

Tymacon®

Waarvoor is het online bandenmanagementsysteem van Tymacon®?

Met Tymacon® maakt gebruik van de nieuwste hardware en software. Zo maken we alle bandengegevens van uw vloot 24/7 toegankelijk. Tot op detailniveau zetten we alles in jouw overzicht. Van kilometerkostprijs tot de profieldiepte per bandpositie: alles kan erin. Dat is niet alleen handig voor wagenparkbeheer, maar ook wanneer je pech hebt in het buitenland. Door ons online systeem kunnen aangesloten bandenspecialisten in het buitenland je persoonlijke gegevens bekijken als dat nodig is.

Wat houdt all-inclusive Multi-Merk Bandenmanagement in?

Profile biedt je met Tymacon® all-inclusive Multi-Merk Bandenmanagement. Dat betekent dat de bandencontracten van Profile merkonafhankelijk zijn. Je zit als fleetowner of transportondernemer bij ons niet vast aan een bepaald assortiment banden. Op die manier zijn en blijven we allebei onafhankelijk. Je zit bij ons ook niet vast aan een bandenmerk en je krijgt altijd het beste advies per positie. Met Profile blijft de keuze aan jou.

Wat zijn de voordelen van Profile op een rij

  • De contracten van Profile zijn merkonafhankelijk.
  • Er is ruimte voor persoonlijke aandacht: Profile biedt maatwerk.
  • De afspraken zijn door heel Europa mogelijk: handig als u internationaal vervoert.
  • Profile voorziet in de vraag naar kostenbesparende totaaloplossingen van wagenparkbeheerders.
  • Bij pech onderweg kun je altijd bij Profile terecht.
  • Online inzicht in bandenkosten via Tymacon®