Duurzaam op de weg

Forse bespaarmogelijkheden

Duurzaam ondernemen is niet meer weg te denken. En zeker in de transport- en logistiekbranche zijn we dagelijks bezig met duurzaamheid, zoals brandstofbesparing en CO2-reductie. Uiteraard neemt de branche daarmee haar verantwoordelijkheid rondom het milieu. Maar met de juiste maatregelen kan een transportonderneming ook enorme besparingen realiseren. Denk bijvoorbeeld aan het rijden met de juiste bandenspanning en een goed uitgelijnd wagenpark.

Goed bandenmanagement draagt bij aan:

  • Minder brandstofverbruik
  • Minder bandenslijtage
  • Minder bandenpech en stilstand

Kortom, met de juiste maatregelen worden hoge kosten voorkomen.

Certificaat Duurzaam op de weg

Is jouw onderneming 'Duurzaam op de weg?' Met het certificaat Duurzaam op de weg kun je als transportbedrijf écht zeggen dat je duurzaam bezig bent. Het certificaat waarborgt een duurzaam bandenmanagement. Dat is niet alleen mooi voor de portemonnee van de klant, maar óók een mooi argument voor zijn klanten. Zo worden we er allemaal beter van.

Wil je weten hoe jouw transportbedrijf scoort op duurzaamheid? Doe dan snel de check en wie weet kom jij ook in aanmerking voor het Profile certificaat Duurzaam op de weg. Heb je nog vragen over het certificaat? Neem contact op met onze adviseur Floris Stoit.

Logo_Duurzaam-op-de-weg.jpg