Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Bandenwissel

48,- vanaf

Plan een afspraak

Bandenwissel

Bandenwissel nodig? Profile doet het snel, vakkundig en voordelig.

Vanaf €48 als de banden al op de velg zitten.

Vanaf €110 om banden te demonteren en te monteren. Inclusief balanceren.

30 - 45 minuten

Supersnelle service door je kenteken in te vullen

Band wisselen? Vul even je kenteken in. Dan hebben we meteen de belangrijkste informatie van je auto. En als we precies weten wat je bandenmaat is, kunnen we je sneller helpen. Bovendien weten we dan ook wanneer het tijd is voor de APK. Zoek een Profile vestiging en maak een afspraak.

Wanneer is het tijd om banden te wisselen?

Maart en april: tijd om op zomerbanden te gaan rijden.

Oktober en november: tijd om op winterbanden te gaan rijden.

Wanneer heb ik nieuwe banden nodig?

Banden vervangen doe je natuurlijk bij dé bandenexpert: Profile. Wil je weten wanneer het tijd is om nieuwe banden te kopen? Bij zomerbanden is dat bij minder dan 2 mm profieldiepte. En bij winterbanden is dat bij minder dan 4 mm profieldiepte.

bandenwissel_P3050011_RETOUCHE2.jpg

Snel en vakkundig je banden verwisselen.

Zitten je banden al op de velg?

Dan is het wisselen van een volledige set banden extra voordelig.

Voorkom de wisseldrukte.

In de wisselseizoenen maart-april en oktober-november kan het erg druk zijn in onze werkplaats. Wil je zeker zijn van een plekje in onze agenda? Plan dan een afspraak in vóór het wisselseizoen losbarst.

Combineer je afspraken.

Heeft je auto ook een onderhoudsbeurt of APK nodig? Combineer het met je bandenwissel. Dan hoef je maar één afspraak te maken en bespaar je dus een hoop tijd.

Kosten bandenwissel

Wil je precies weten wat je betaalt voor het wisselen van je banden? Inclusief demonteren, monteren, balanceren en uitlijnen? Neem dan contact op met een Profile bij jou in de buurt.

uitlijnen_P3050199_RETOUCHE.jpg

Minder trillen en minder brandstof. Door uitlijnen en balanceren.

Als je auto niet goed is uitgelijnd, merk je het meteen. Je auto rijdt niet prettig, hij trekt scheef, je betaalt meer aan de pomp en je banden slijten sneller. Zorg dus dat je auto goed is uitgelijnd.

Als je auto niet goed is gebalanceerd, merk je dat aan het rijcomfort. Bij een bepaalde snelheid kan je stuur dan gaan trillen. Door goed te balanceren heeft je auto beter wegcontact. Dat is niet alleen veiliger, maar scheelt ook in kosten. Je verbruikt namelijk minder brandstof en je banden slijten minder snel.

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

Specialist in autobanden