Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

19.95

Balanceren per band

Balanceren banden en wielen bij Profile

15 minuten

Balanceren vermindert trillingen in je stuur en is snel geregeld!

Profile_background_Subitems_Balanceren.jpg

Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort

Het balanceren van je banden en wielen is nodig als het stuur gaat trillen. Het wegcontact van een gebalanceerde auto is beter en banden slijten minder snel. Dat bevordert de veiligheid en bespaart brandstof.

Grote leasemaatschappijen gaan voor balanceren naar Profile!

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor balanceren naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig balanceren.

Profile_background_Subitems_Balanceren.jpg

Wanneer laat je je autobanden balanceren?

  • Er is bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de autoband
  • Het stuur van de auto trilt bij bepaalde snelheden

Je rijdt comfortabeler met goed gebalanceerde banden

Balanceren en uitlijnen is belangrijk. Je banden slijten minder, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof. Daarnaast is het slim dat je de bandenspanning regelmatig controleert, want met de juiste spanning slijten je banden nog minder snel. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je. En heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze combineren met uitlijnen.

Vragen over balanceren