Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Pirelli

In 45 minuten gemonteerd

Pirelli autobanden koop je het beste bij Profile! Altijd het beste advies. Of je nou op zoek bent naar Pirelli zomer-, winter- of 4-seizoenenbanden, je bent bij Profile aan het juiste adres. Pirell: Perfecte kwaliteit voor ultieme performance.

pirelli-bmw-header.jpg

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Pirelli winterbanden en autobanden voor de beste prijs!

Pirelli banden

Door de technologische expertise werkt Pirelli samen met de grootste auto- en motorfabrikanten. Deze partnerships hebben geresulteerd in homologatie van autobanden voor automodellen van alle vooraanstaande autofabrikanten. Pirelli Tyre is vandaag de dag een bedrijf die zich bezig houdt met design, ontwikkeling, productie en marketing van banden voor diverse voertuigen: auto’s, motoren, bussen, vrachtwagens, landbouw en earth mover machines.

Waarom Pirelli banden kopen bij Profile?

  1. Een uitstekende kwaliteitsaflevering voor ultieme performance.
  2. Hoofdleverancier banden in de Formule 1.
  3. Door vele partnerships voorloper op het gebied van technologische vooruitgang.

De beste keuze begint met het beste advies

  • Vakkundig advies bij profile
  • Binnen 3 minuten jouw afspraak
  • Altijd een Profile in de buurt

Pirelli winterbanden en autobanden bij Profile

Pirelli autobanden zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in de webshop. Klik op de links in onderstaande overzicht om de types te bekijken en te bestellen. Bovendien kun je direct een afspraak maken voor montage. Je kunt bij ons terecht voorzomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.

content_op_160404_pirelli_7556.jpg

Pirelli banden en zomerbanden – een korte introductie Pirelli banden

De eerste overwinning van het bedrijf in een motorrace was tijdens Peking-Parijs in 1907, die een jarenlange traditie van sportieve successen op twee en vier velgen inluidde met namen zoals Nuvolari, Ascari en Fangio. Meer dan een eeuw hoogwaardige technologie en productinnovatie, van de vooroorlogse Stella Bianca tot de Cinturato-radiaalband, de series brede banden en de moderne banden met ultra laag profiel.

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.