Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Pirelli

Italiaanse topbanden. Laat ze monteren door de kampioenen van Profile.

In 45 minuten gemonteerd

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Pirelli autobanden voor de beste prijs.

Pirelli kopen? Voor autobanden van Pirelli kom je natuurlijk naar de bandenspecialist: Profile. We geven je het beste advies en we zorgen voor de beste montage. Je kunt bij ons terecht voor zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden van Pirelli. Kijk in onze webshop of maak meteen een afspraak om Pirelli banden te laten monteren in een van onze vestigingen.

Perfecte kwaliteit voor ultieme performance.

Pirelli staat bekend om zijn technologische expertise. Het van oorsprong Italiaanse merk werkt daarvoor samen met de grootste auto- en motorfabrikanten. Dat heeft onder andere geresulteerd in homologatie van autobanden. Pirelli heeft dus een grote rol gespeeld in de procedure die banden moeten ondergaan om deel te kunnen nemen aan kampioenschappen.

Pirelli Tyre houdt zich bezig met design, ontwikkeling, productie en marketing van banden voor de meest uiteenlopende voertuigen: auto’s, motoren, bussen, vrachtwagens, landbouw en zelfs earth mover machines. En verder zijn ze natuurlijk de leverancier van banden voor de Formule 1.

De beste keuze begint met het beste advies

  • Vakkundig advies bij profile
  • Binnen 3 minuten jouw afspraak
  • Altijd een Profile in de buurt

De 3 voordelen van Pirelli banden.


  1. Uitstekende kwaliteit voor ultieme performance

  2. Hoofdleverancier voor racebanden in de Formule 1

  3. Door vele partnerships koploper in technologische vooruitgang

content_op_160404_pirelli_7556.jpg

Van 1907 tot nu

Zeg je racebanden, dan zeg je Pirelli. De eerste overwinning van het bedrijf was al in 1907. Tijdens de legendarische motorrace van Peking naar Parijs. Dat bleek het startsein te zijn van een jarenlange traditie met sportieve successen op twee en vier velgen. Pirelli staat al meer dan een eeuw bekend om innovatieve banden met hoogwaardige technologie. Van de vooroorlogse Stella Bianca tot de Pirelli Cinturato P7 zomerband. Een duurzame band die zowel bij droge als natte omstandigheden topprestaties levert.

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.