Premiummerk met een rijke historie

Vredestein autobanden

Een grote Nederlandse naam in de wereld van autobanden. Het merk bestaat al sinds 1908. Al meer dan een eeuw produceert Vredestein innovatieve banden die topprestaties leveren. Het merk is dan ook uitgegroeid tot een van Europa’s meest toonaangevende bandenmerken.

De perfecte Vredestein band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.

Een opvallend merk

Vredestein is een opvallend bandenmerk. En dat is te danken aan drie dingen. De constante focus op innovatie, de enorme investeringen in technologie en de opvallende marketing. Zoals de samenwerking met de wereldberoemde Italiaanse ontwerper Giorgetto Giugiaro. Die verantwoordelijk is voor het iconische Vredestein Giugiaro design.

De vier kernwaarden van Vredestein

Van een rijke Europese geschiedenis tot een innovatieve toekomst. Ontdek de 4 kernwaarden van Vredestein.

Typisch Europees

Een Nederlands merk voor de Europese wegen. Of je nou rijdt in de Alpen of langs de kust, Vredestein levert altijd topprestaties.

Rijk verleden

110 jaar innovaties. En het verhaal is nog maar net begonnen. Vredestein blijft investeren in technologie voor de ultieme rijervaring.

Technologie op basis van design

Bij elke nieuwe band worden de grenzen van design opgezocht. Om topprestaties te leveren en om elk voertuig esthetischer te maken.

Voorsprong in prestaties

De wereld verandert en Vredestein verandert mee. Door constant te kijken naar de technologie van de toekomst.

De 3 voordelen van Vredestein banden

Constante innovatie

Ontwikkeld voor Europese wegen

Italiaans design

Koploper in bandentechnologie

Vredestein streeft al meer dan 110 jaar naar de ultieme rijervaring. Bij elke nieuwe band die ze ontwikkelen trekken ze wijze lessen uit het verleden en kijken ze naar de toekomst. Er wordt dan ook veel geïnvesteerd in baanbrekende R&D-centra en in uitvoerige bandentests.

Vredestein_Quatrac_Pro_EV_productshot.JPG

Vredestein Quatrac Pro EV

De eerste all-season band voor elektrische voertuigen in Europa. Stil, comfortabel en licht. De band zorgt bovendien voor veel grip en stabiliteit. En door de lage rolweerstand en de lage milieubelasting tijdens de productie is de Quatrac Pro EV ook een duurzame band.

De banden van Vredestein

Quatrac Ultrac zomerband

Een zomerband met uitstekende prestaties op zowel droog als nat wegdek. Met de Quatrac Ultrac rij je comfortabel, zuinig en veilig.

Quatrac Pro all season band

Met deze band ben je altijd in balans. Door de uitstekende grip op droog, nat en besneeuwd wegdek heb je elk seizoen topprestaties.

Wintrac winterband

Met deze banden heb je optimale grip en remprestaties op sneeuw en ijs. Je rijdt dus veilig en comfortabel in winterse omstandigheden.

De perfecte Vredestein band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.