Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

avbv_wintrac-xtreme-s.jpg

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Vredestein winter-, zomer- en allseasonbanden

Top kwaliteit autobanden van Nederlands merk. Veel testwinnaars onder zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.

Vredestein zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden bij Profile!

Banden van Vredestein zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in onze webshop. Klik op de links in onderstaand overzicht om de types te bekijken en te bestellen. Bovendien kun je direct een afspraak maken voor montage. Je kunt bij ons terecht voor zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.

Waarom Vredestein-banden kopen bij Profile?

  1. Aanbevolen in diverse bandentests.
  2. Nederlands product met Italiaans design (by Giugiaro Design).
  3. Breed assortiment autobanden (t/m snelheidscodering Y =300 km/u)
  4. State of the art-bandentechniek, dankzij in Nederland gevestigd Global R&D Center

De beste keuze begint met het beste advies

  • Vakkundig advies bij profile
  • Binnen 3 minuten jouw afspraak
  • Altijd een Profile in de buurt

Testresultaten

De jarenlange investeringen in R&D in Enschede zijn dit jaar beloond met een waslijst aan goede testresultaten.

De Vredestein Quatrac 5 eindigde bovenaan in de test van het tijdschrift AutoBild Allrad voor all-season banden in maat 235/55 R19, terwijl de Vredestein Wintrac Pro de AutoBild Sportscars-test voor winterbanden in maat 245/45 R18 won. De Vredestein Quatrac Pro was een van de slechts twee banden die het zeer nagestreefde predicaat 'Vorbildlich' ('voorbeeldig') heeft ontvangen van de experts van AutoBild. Naast dit geweldige resultaat nam de Quatrac Pro in een onafhankelijke test van derden, georganiseerd door Tire Rack in de Verenigde Staten, de toppositie in.

All-season fabrikant van het jaar

Vredestein is door het Duitse autotijdschrift Auto Bild erkend vanwege zijn expertise in all-season banden met de benoeming tot all-season fabrikant van het jaar. Het merk heeft vorige maand ook een belangrijke mijlpaal bereikt met de productie van zijn 22 miljoenste all-season band. Vredestein produceert al meer dan 26 jaar all-season banden in verschillende soorten en maten, en biedt nu de grootste keuze aan bandenmaten voor personenauto's en lichte bedrijfswagens in Europa.

Vredestein-banden: een korte introductie

Het merk Vredestein werd opgericht in 1908 in Nederland en is sinds jaar en dag een zeer gerenommeerde naam op het gebied van autobanden, banden voor landbouw- en industriële toepassingen en tweewielerbanden. Eerst verscheen er onder de merknaam Vredestein een grote diversiteit aan rubber producten, zoals schoenhakken, tennisballen en vloerbedekking. Onder invloed van de globalisatie heeft Vredestein autobanden zich sinds de zeventiger jaren geconcentreerd op de productie van banden. Het merk werd ook buiten Nederland steeds bekender en steeds meer gewaardeerd. Door focus te leggen op innovatie, te investeren in technologie en een onderscheidende marketingstrategie is het merk Vredestein uitgegroeid tot een toonaangevende Europese naam. Producten die de naam Vredestein mogen dragen zien er niet alleen goed uit, maar behoren eveneens tot de beste in hun categorie. Eind jaren ’90 wilde Vredestein doorgroeien van een kwaliteitsmerk naar een high-end merk. Vanuit die gedachte is de succesvolle samenwerking met de Italiaanse ontwerper Giorgetto Giugiaro tot stand gekomen.

Sinds 2009 is Vredestein onderdeel van het Indiase Apollo Tyres Ltd. Deze overname geeft het merk Vredestein de kans nieuwe wereldmarkten te ontginnen en stelt Apollo in staat gebruik te maken van de technologie voor productie van topkwaliteit banden en automatisering van productieprocessen. Dankzij het in Nederland gevestigde Global R&D Center is iedere Vredestein-band voorzien van de meest geavanceerde technologie en kan het merk verzekeren dat ieder product dat onder deze merknaam wordt gefabriceerd 100% veilig is voor de gebruiker ervan. Je kunt bij ons terecht voor Vredestein zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.