Maakt beter onderhoud betaalbaar.
  • 1 jaar volledige garantie
  • Gratis uw banden op spanning
  • Altijd een offerte vooraf
  • Maak uw afspraak eenvoudig online

Continental winter- & zomer banden!

Groot aanbod winterbanden en zomerbanden met hoge kwaliteit en veel test winnaars

Waarom Continental banden kopen bij Profile Car & Tyreservice?

  1. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal bij productie van Continental autobanden.
  2. Continental is 1 van de grootste bandenleveranciers ter wereld. Voor ieder type auto en rijgedrag hebben wij een Continental band in het assortiment.
  3. Autobanden maken voor u contact met het wegdek. Daarom is maximale veiligheid en controle essentieel. Op Continental banden kunt u altijd blijven vertrouwen, ook als het wegdek nat, glad of ongelijk is.

Continental winterbanden en autobanden bij Profile Car & Tyreservice

Continental banden zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in de webshop. Bekijk onderaan deze pagina ons assortiment zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden van Continental en maak direct een afspraak voor montage.

Continental banden

Continental banden en zomerbanden – een korte introductie

Het merk Continental staat voor de modernste bandentechnologie. In onze research focussen we voortdurend op de optimale balans tussen design, constructie, samenstelling en profiel. Ons doel is wereldwijd technologisch leiderschap en om die reden investeren we continu in Research & Development. Zo slagen we erin om, middels innovatieve oplossingen, de veiligheid en het rijcomfort voortdurend te verbeteren. Continental levert banden voor tweewielers, personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens.Ze staan bekend om hun ons assortiment zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Alles over autobanden

Terug naar boven