Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Continental

3-1-header-continental-marken-overview.png

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Continental zomer-, allseason- en winterbanden

Groot aanbod zomerbanden, allseason banden en winterbanden met hoge kwaliteit.

Waarom Continental banden kopen bij Profile?

  1. Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal bij productie van Continental autobanden.
  2. Continental is 1 van de grootste bandenleveranciers ter wereld. Voor ieder type auto en rijgedrag hebben wij een Continental band in het assortiment.
  3. Autobanden maken het contact met het wegdek. Daarom is maximale veiligheid en controle essentieel. Op Continental banden kun je altijd blijven vertrouwen, ook als het wegdek nat, glad of ongelijk is.

Continental winterbanden en autobanden bij Profile

Continental banden zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in de webshop. Bekijk onderaan deze pagina ons assortiment zomerbanden, winterbanden of 4 seizoenenbanden van Continental en maak direct een afspraak voor montage.

Continental banden en zomerbanden – een korte introductie

Het merk Continental staat voor de modernste bandentechnologie. In onze research focussen we voortdurend op de optimale balans tussen design, constructie, samenstelling en profiel. Ons doel is wereldwijd technologisch leiderschap en om die reden investeren we continu in Research & Development. Zo slagen we erin om, middels innovatieve oplossingen, de veiligheid en het rijcomfort voortdurend te verbeteren. Continental levert banden voor tweewielers, personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens. Ze staan bekend om hun ons assortiment zomerbanden, winterbanden of 4 seizoenenbanden.