Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Continental

Continental geeft om uw autobanden.
Zo hoeft u dat niet te doen

image-2.png

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Veelvuldig bekroonde Duitse veiligheidstechnologie

Een band is maar een band...

...tót je bij de beste uit de test belandt

Bij Continental is veiligheid de topprioriteit. Daarom neemt de bandenfabrikant alle mogelijke aspecten inzake veiligheid en comfort in overweging bij de ontwikkeling van zijn banden. Alle Continental-innovaties moeten een intensief testprogramma doorlopen voordat de productie van start gaat. Hiernaast is het van groot belang dat banden ook goed presteren in onafhankelijke tests. En dat doen ze: banden van Continental krijgen regelmatig de erkenning van toppresteerder in onafhankelijke tests. Dit motiveert Continental te blijven innoveren en zo telkens weer het vertrouwen van de automobilist te winnen!

Waarom Continental banden kopen bij Profile?

  • Banden zijn het voornaamste contactpunt tussen uw auto en de weg. Continental stelt alles in het werk opdat uw banden steeds een uitstekend remgedrag, een maximaal veiligheidsniveau en een puur rijplezier verzekeren.
  • Omdat autofabrikanten in Europa zoveel vertrouwen hebben in Continental, gebruiken ze Continental-banden voor één derde van hun wagens bij meer dan 800 modellen.
  • Continental staat bovendien in de top vijf van grootste leveranciers voor de automarkt, met afdelingen gespecialiseerd in remsystemen, instrumenten, aandrijf- en chassisonderdelen, elektronica, infotainmentoplossingen en technische elastomeren.

Continental autobanden bij Profile

Continental banden zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in de webshop. Bekijk onderaan deze pagina ons assortiment zomerbanden, 4 seizoenenbanden en winterbanden van Continental en maak direct een afspraak voor montage.

Continental banden – een korte introductie

Veelvuldig bekroonde Duitse veiligheidstechnologie

Het merk Continental staat voor de modernste bandentechnologie. In onze research focussen we voortdurend op de optimale balans tussen design, constructie, samenstelling en profiel. Ons doel is wereldwijd technologisch leiderschap en om die reden investeren we continu in Research & Development. Zo slagen we erin om, middels innovatieve oplossingen, de veiligheid en het rijcomfort voortdurend te verbeteren. Continental levert banden voor tweewielers, personenauto’s, bestelwagens en bedrijfswagens. Ze staan bekend om hun ons assortiment zomerbanden, 4 seizoenenbanden en winterbanden.