Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat
Licenseplate nl

Goodyear winterbanden, zomerbanden en autobanden

Goodyear besteedt voortdurend aandacht aan innovaties op het gebied van winterbanden, zomerbandenautobanden en het toepassen van nieuwe technologieën.

Waarom Goodyear banden kopen bij Profile Car & Tyreservice?

Wanneer u kiest voor een Goodyear autoband kiest u voor:

  1. Milieuverantwoorde autobanden.
  2. Reductie van brandstofverbruik en CO2 uitstoot.
  3. Kwaliteit en veiligheid.

Kies voor de korte remafstand van Goodyear

Goodyear hecht veel belang aan veiligheid en streeft dan ook naar de kortste remafstand. De nieuwe Goodyear UltraGrip Performance biedt een kortere remweg en uitstekend weggedrag in alle winterse omstandigheden. De UltraGrip Performance won maar liefst twee Auto Bild winterbandentesten. Deze uitstekende testresultaten tonen aan dat u met deze winterband met een veilig gevoel de weg op kunt!

Goodyear zomerbanden4-seizoenenbanden en winterbanden staan voor veiligheid door innovatie op het gebied. Innovatie, de continue stroom van creatieve nieuwe ideeën, producten en materialen, is al meer dan honderd jaar de kern van Goodyear’s activiteiten. Resultaat is een indrukwekkende lijst met testwinnaars in bandentesten. Goodyear is tevens pionier op het gebied van de innovatieve veiligheidstechnologie RunOnFlat, waarmee de automobilist zijn reis kan voortzetten ondanks een lekke band.

Goodyear ugperformance aangepast

Winterbanden = veiligheid bij koude temperaturen

Als de temperatuur daalt onder de 7 °C is het sterk aanbevolen om over te schakelen naar winterbanden. Dankzij een aangepast profiel en specifieke rubbersamenstelling zorgen winterbanden voor extra veiligheid. U hoeft niet te wachten tot het sneeuwt. Bij koude temperaturen verliezen zomerbanden hun optimale eigenschappen en zullen ze ook sneller slijten. Schakel dus tijdig over naar winterbanden!

Goodyear autobanden zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in de webshop. Klik op de links onderaan deze pagina om per band te bekijken (zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenenbanden) en te kopen. Bovendien kunt u direct een afspraak maken voor montage.

Goodyear banden en zomerbanden – een korte introductie

De Goodyear Tire and Rubber Company kwam tot stand in 1898 toen Frank Seiberling de eerste fabriek kocht. Seiberling noemde zijn bedrijf naar de moedige pionier Charles Goodyear, de ontdekker van het vulcaniseren. Hij koos ook voor het opvallende beeldmerk van de gevleugelde voet dat nog steeds een symbolische verbinding vormt met het verleden van het concern. Goodyear heeft een ruim assortiment aan zomerbanden4-seizoenenbanden en winterbanden.

Daarom kiest u voor Goodyear

Wanneer u Goodyear kiest, rijdt u met een lange geschiedenis van innovatie en bekroonde kwaliteit. Met Goodyear banden kunt u met een goed gevoel de weg op.

  • Winnaar in bandentesten: Goodyear banden zijn gemaakt om prijzen te winnen. Onze banden worden voortdurend bekroond bij onafhankelijke tests. Onder meer ANWB, AutoZeitung, AutoBild, ACE en ÜAMTC prijzen Goodyear banden aan.
     
  • Sterke labelscores: Goodyear banden hebben sterke labelscores. Meer dan 90% van het Goodyear EfficientGrip assortiment heeft een score A of B voor grip op een nat wegdek.Bovendien hebben een aantal maten van de EfficientGrip Performance zelfs een A-score voor zowel brandstofefficiëntie als grip op nat wegdek*. *8 van de 76 bandenmaten hebben een A-score voor grip op nat wegdek en brandstofefficiëntie, met een extern rolgeluid van 68 db op grond van verordening 1222/2009. De meeste maten hebben een A-score voor grip op nat wegdek, een B-score voor brandstofefficiëntie en 68 db extern rolgeluid (1 golf). Labelscores kunnen variëren per bandmaat.
     
  • Toonaangevende innovatie: Bij Goodyear werken we aan een continue ontwikkeling van schitterende nieuwe bandentechnologieën voor de behoeften van de hedendaagse bestuurder. Van banden die uitstekende prestaties leveren onder de allermoeilijkste rijomstandigheden tot duurzame banden die u geld besparen aan de pomp. De bestuurder staat centraal bij alles wat we doen.

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 23260 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven