Goodyear. Banden waar je op kunt vertrouwen

Goodyear autobanden

Denk je aan Goodyear, dan denk je aan een merk met een lange geschiedenis en aan kwalitatieve banden die meerdere malen bekroond zijn. Met banden van Goodyear kun je dus altijd met een goed gevoel de weg op. Lees meer over Goodyear. Als bandenspecialist kunnen we je er alles over vertellen.

Goodyear logo

De perfecte Goodyear band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.

De rijke geschiedenis van Goodyear

De geschiedenis van Goodyear gaat terug naar het jaar 1898. Sinds die tijd heeft de bandenfabrikant een indrukwekkende reputatie opgebouwd met baanbrekende technologieën. Zo hebben ze een grote rol gespeeld bij de manier waarop banden én auto’s worden geproduceerd. Goodyear leverde de banden voor de Model T van Henry Ford, de eerste banden voor de F1 en zelfs de allereerste banden voor op de maan. En Goodyear blijft grenzen verleggen met zijn innovaties. Zoals RunOnFlat, all-season banden en zelfs banden die energie kunnen opwekken.

Goodyear_Spring-Tire_Moon_679x679px.jpg

De eerste band op de maan

Goodyear werkte nauw samen met NASA om banden te ontwikkelen voor de extreme omstandigheden van de maan. Deze unieke banden werden gebruikt voor de Lunar Roving Vehicles van de Apollo-missies. De banden waren gemaakt van een speciale mix van materialen en zorgden voor optimale grip op de maan. Kortom, Goodyear zoekt niet alleen naar technologische vooruitgang op onze planeet, maar ook daarbuiten.

De 3 voordelen van Goodyear banden

125 jaar superieure prestaties

Klaar voor elke uitdaging

Meerdere malen bekroond

Bekroond door toonaangevende magazines

Goodyear is meerdere malen uitgeroepen tot Bandenfabrikant van het Jaar. Voor zowel zomerbanden als all-season banden. En dat is niet zo gek. Goodyear investeert veel in uitgebreid onderzoek en het produceren van banden met geavanceerde technieken. Onafhankelijke tests tonen keer op keer aan dat de banden van Goodyear zorgen voor superieure prestaties, uitstekende grip en ongeëvenaarde veiligheid. Op de meest uiteenlopende wegdekken en onder de meest uiteenlopende weersomstandigheden.

Goodyear

De Vector 4Seasons Gen-3 van Goodyear

Het is de meest bekroonde all-season band ooit. De band levert dan ook uitstekende prestaties op nat, droog én besneeuwd wegdek. Zo heb je met deze vierseizoenenband betere grip op sneeuw en een kortere remweg op droog wegdek. Bovendien biedt de band gedurende de hele levensduur veel weerstand tegen aquaplaning.

De perfecte Goodyear band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.