Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Goodyear autobanden

Start something great today!

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch welke Goodyear band het beste bij uw auto past.

Goodyear banden en zomerbanden

De Goodyear Tire and Rubber Company kwam tot stand in 1898 toen Frank Seiberling de eerste fabriek kocht. Seiberling noemde zijn bedrijf naar de moedige pionier Charles Goodyear, de ontdekker van het vulcaniseren. Hij koos ook voor het opvallende beeldmerk van de gevleugelde voet dat nog steeds een symbolische verbinding vormt met het verleden van het concern. Goodyear heeft een ruim assortiment aan zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.

Kies voor de korte remafstand van Goodyear

Goodyear hecht veel belang aan veiligheid en streeft dan ook naar de kortste remafstand. De nieuwe Goodyear UltraGrip Performance biedt een kortere remweg en uitstekend weggedrag in alle winterse omstandigheden. De UltraGrip Performance won maar liefst twee Auto Bild winterbandentesten. Deze uitstekende testresultaten tonen aan dat je met deze winterband met een veilig gevoel de weg op kunt!

Goodyear zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden staan voor veiligheid door innovatie op het gebied. Innovatie, de continue stroom van creatieve nieuwe ideeën, producten en materialen, is al meer dan honderd jaar de kern van Goodyear’s activiteiten. Resultaat is een indrukwekkende lijst met testwinnaars in bandentesten. Goodyear is tevens pionier op het gebied van de innovatieve veiligheidstechnologie RunOnFlat, waarmee de automobilist zijn reis kan voortzetten ondanks een lekke band.

Goodyear-banner.jpg

Waarom Goodyear banden kopen bij Profile?

Wanneer je kiest voor een Goodyear autoband kies je voor:

  • Milieuverantwoorde autobanden.
  • Reductie van brandstofverbruik en CO2 uitstoot.
  • De ultieme rijbeleving in combinatie met kwaliteit, veiligheid en innovatie.
  • Goodyear behaalt keer op keer het meeste onafhankelijke testwins in de industrie, in zo goed als elke categorie

Daarom kies je voor Goodyear

Wanneer je Goodyear kiest, rij je met een lange geschiedenis van innovatie en bekroonde kwaliteit. Met Goodyear banden kun je met een goed gevoel de weg op.

  • Winnaar in bandentesten: Goodyear banden zijn gemaakt om prijzen te winnen. Onze banden worden voortdurend bekroond bij onafhankelijke tests.
  • Sterke labelscores: Goodyear banden hebben sterke labelscores. Meer dan 90% van het Goodyear EfficientGrip assortiment heeft een score A of B voor grip op een nat wegdek. Bovendien hebben een aantal maten van de EfficientGrip Performance zelfs een A-score voor zowel brandstofefficiëntie als grip op nat wegdek*. *8 van de 76 bandenmaten hebben een A-score voor grip op nat wegdek en brandstofefficiëntie, met een extern rolgeluid van 68 db op grond van verordening 1222/2009. De meeste maten hebben een A-score voor grip op nat wegdek, een B-score voor brandstofefficiëntie en 68 db extern rolgeluid (1 golf). Labelscores kunnen variëren per bandmaat.
  • Toonaangevende innovatie: Bij Goodyear werken we aan een continue ontwikkeling van schitterende nieuwe bandentechnologieën voor de behoeften van de hedendaagse bestuurder. Van banden die uitstekende prestaties leveren onder de allermoeilijkste rijomstandigheden tot duurzame banden die je geld besparen aan de pomp. De bestuurder staat centraal bij alles wat we doen.
Goodyear

Goodyear Foam In Tyre

Minder geluidsoverlast door betere banden! Met SoundComfort-technologie wordt het geluid van de banden met maximaal 50% gereduceerd. Bekijk alle banden van Goodyear.

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch welke Goodyear band het beste bij uw auto past.