Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Velgen

Zowel in de zomer als in de winter de mooiste velgen onder jouw auto.

velgen-kopen-bij-Profile.jpg

Ook mooie velgen voor jouw auto?

  • Profile: specialist in velgen voor alle merken
  • Het grootste online assortiment velgen
  • Direct te combineren met een bandenwissel
  • Behoud van de kwaliteit van je banden
  • Deskundige en snelle montage
  • Altijd garantie op je nieuwe velgen, tot wel drie jaar!

Het grootste aanbod stalen en lichtmetalen velgen

Profile heeft het grootste online aanbod lichtmetalen en stalen velgen van Nederland. Of het nu gaat om 15 inch-velgen, 18 inch-velgen, winterbanden met velgen, wieldoppen, wielbouten, wielmoeren of velgsloten: bij Profile krijgt je altijd passend advies en de beste aanbieding.

Vul in de module bovenaan deze pagina in welk type auto je rijdt en vind direct de juiste velgen. Heeft u vragen? Neem contact op, onze specialisten adviseren je graag.

Lichtmetalen of stalen velgen: bepaal zelf de uitstraling

Met velgen kun je het verschil maken. Zilver, zwart, antraciet of oranje: alles is mogelijk. Je bepaalt zelf welke uitstraling het beste bij jou en je auto past. Lichtmetalen velgen of aluminium velgen zijn echte blikvangers voor je auto. Ze geven je auto een modern, verzorgd en sportief uiterlijk en zijn bovendien licht in gewicht en roestbestendig.

Zoekt je goedkope velgen? Dan kunnen stalen velgen een slimme optie zijn. Je vindt in ons assortiment verschillende betaalbare velgenmerken

velgen-content.png

Advies over nieuwe velgen?

Wil je graag geadviseerd worden over de beste velgen voor jouw auto? Neem dan contact met jouw Profile vestiging. Er is er altijd één in de buurt. Wij staan graag voor je klaar!

Vestigingen

Combineer montage velgen met een bandenwissel

Verruilt je je zomerbanden voor winterbanden? Of ben je om een andere reden toe aan nieuwe banden? Dan kan het slim zijn om je bandenwissel te combineren met het monteren van nieuwe velgen. Je betaalt voor de montage van jouw velgen niets extra en je bent in een half uur tot een uur professioneel geholpen met je nieuw velgen en banden.