Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Velgen: de beste en de mooiste

Zonder velgen geen banden. Dus we zijn niet alleen dé specialist in banden, maar ook in velgen. Wij zorgen ervoor dat je zowel in de zomer als in de winter de allermooiste velgen hebt.

Het oog wil ook wat. Kom voor de mooiste velgen naar Profile

Een goede velg is belangrijk om de kwaliteit van je banden te behouden. En met het grootste online assortiment velgen, mogen we ons gerust dé expert in velgen noemen. Wil je nieuwe velgen kopen? Combineer het dan meteen met je bandenwissel. Wij zorgen voor snelle en vakkundige montage. Bovendien krijg je bij ons tot wel drie jaar garantie.

Het grootste aanbod in stalen en lichtmetalen velgen

Op zoek naar lichtmetalen en stalen velgen? Voor het grootste online aanbod in Nederland moet je bij Profile zijn. 15 inch-velgen, 16 inch-velgen, 17 inch-velgen, 18 inch-velgen... En van winterbanden met velgen tot wieldoppen, wielbouten, wielmoeren en velgsloten. Profile heeft het allemaal. En we zorgen altijd voor de beste aanbieding en het beste advies. Dus heb je een vraag? Neem gerust contact op. Onze specialisten adviseren je graag.

Lichtmetaal of staal: bepaal zelf de look van je velg

Zilver, zwart, antraciet, oranje… met velgen kun je alle kanten op. Wil je echt opvallen met je auto? Kies dan voor lichtmetalen velgen of aluminium velgen. Daarmee krijgt je auto een moderne en sportieve look. De velgen zien er bovendien verzorgd uit, zijn licht in gewicht en roestbestendig.

Vind je looks minder belangrijk? Dan kun je ook kiezen voor goedkopere velgen, zoals stalen velgen. Die gaan bovendien veel langer mee. In ons assortiment hebben we vele verschillende betaalbare velgenmerken.

velgen-content.png

Advies over nieuwe velgen?

Wil je advies voor de beste velgen voor je auto? Neem dan contact op met een Profile vestiging. Er is er altijd wel één in de buurt. We helpen je graag.

Vestigingen

Slim! Combineer de montage met een bandenwissel

Ga je binnenkort je zomerbanden wisselen voor winterbanden? Of ben je toe aan nieuwe banden? Laat dan tijdens de bandenwissel ook meteen de nieuwe velgen monteren. Je betaalt dan niets extra voor de montage van de velgen. In 30 tot 60 minuten heb je dan nieuwe velgen én banden. Die professioneel zijn gemonteerd door onze experts.

Wil je je autovelgen reinigen? Dan hebben we 6 tips voor je.

Ga er maar even goed voor zitten. Je autovelgen schoonmaken en onderhouden is namelijk best een klusje. Maar daardoor gaan ze wel veel langer mee. En het is altijd nog goedkoper dan je autovelgen opknappen of nieuwe velgen kopen.

  • Maak je velgen niet schoon als ze warm zijn. En gebruik tijdens het schoonmaken veel water, water en water.
  • Spuit met water het ergste vuil weg. Zodat er geen kleine kiezeltjes in je poetsdoek komen die krassen kunnen maken op je velgen.
  • Gebruik een velgenreiniger om losse deeltjes – zoals roest en het stof van je remmen - te verwijderen. Zodat ook deze deeltjes niet in je doek terechtkomen.
  • Is je velg nu goed glad? Dan mag je nu de poetsdoek of speciale washandschoen tevoorschijn halen. Poets ook goed achter de spaken. Zodat dit vuil niet later op de voorkant terecht kan komen. Gebruik ook hierbij steeds veel water om de harde deeltjes weg te spoelen.
  • Heb je alles nog een keer goed nagespoeld met water? Dan kun je nu de velgen drogen met een doek. Als je de lucht z’n werk laat doen, kunnen er namelijk vlekken ontstaan.
  • Breng nu een laagje wax aan op de velgen. Hiermee voorkom je dat het stof van je remmen op de velgen terechtkomt. Je volgende wasbeurt zal dan ook een stuk makkelijker zijn.