Maakt beter onderhoud betaalbaar.
 • 1 jaar volledige garantie
 • Gratis uw banden op spanning
 • Altijd een offerte vooraf
 • Maak uw afspraak eenvoudig online

Plan direct een afspraak


Licenseplate nl

Kleine beurt auto bij Profile: maak direct een afspraak

Met een kleine onderhoudsbeurt controleert onze expert je auto op ruim 25 belangrijke functies. Voorkom dure reparaties en maak direct een afspraak voor je kleine beurt.

Kleine onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyreservice

 • Onderhoud voor alle merken en modellen
 • Altijd een scherpe prijs: goedkoper dan de dealer
 • Altijd met behoud van je fabrieksgarantie
 • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
 • Ook te combineren met een APK-keuring

Kleine beurt: controle op ruim 25 onderdelen

Met goed en regelmatig onderhoud aan je auto voorkom je dure reparaties op het verkeerde moment. Bij een kleine beurt controleren de specialisten van Profile je auto op meer dan 25 belangrijke onderdelen en worden al je vloeistoffen bijgevuld. Zo kun jij weer veilig de weg op.  

Kleine beurt combineren met APK

Is het binnenkort weer tijd voor een APK-keuring? Combineer deze bij Profile met je onderhoudsbeurt, zodat je aan één afspraak voldoende hebt.

Kosten kleine onderhoudsbeurt

De prijs van een kleine beurt hangt af van het type auto waarin je rijdt. Als je een afspraak maakt voor een onderhoudsbeurt, maken we altijd vooraf een heldere prijsopgave voor je. Liever eerst een  prijsindicatie? Neem contact op met een Profile-vestiging bij jou in de buurt en ontvang direct een offerte op maat. 

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Hoe vaak je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt. Een stelregel die je kunt aanhouden:

 • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer 
 • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Onderhoud volgens het boekje

Bij Profile gebruiken we alleen producten en onderdelen die voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Daarmee behoud je je fabrieksgarantie. En moeten er onderdelen vervangen of gerepareerd worden? Dan ontvang je vooraf altijd een prijsopgave. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Wat doen we bij een kleine beurt?

Bij een kleine beurt controleren wij je auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van je auto nauwkeurig, net als je filters en ruitenwissers. We checken ook of je lampen goed staan afgesteld, vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter. 

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Alles over onderhoud

Terug naar boven