Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

automonteur-olie.jpg

Kleine beurt. Snel en voordelig.

Met een kleine beurt geven onze experts je auto een snelle onderhoudsbeurt. We controleren jouw auto op een aantal punten en verversen bijvoorbeeld de olie. Een kleine beurt is veel minder uitgebreid dan een grote onderhoudsbeurt. Daardoor is het ook goedkoper en duurt het minder lang. Zo kun je snel weer veilig de weg op.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Wil je een kleine beurt bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen de kleine beurt in te plannen.

Wat wordt er gedaan bij een kleine beurt?

Kom je langs voor een kleine beurt? Dan checken onze professionals jouw auto op meer dan 25 punten. Ze kijken grondig naar de banden, de verlichting, de remblokken en het uitlaatsysteem. Verder verversen ze de olie, vervangen ze het oliefilter en vullen ze de andere vloeistoffen bij. Zo blijft je auto in topconditie. Een kleine beurt laat je meestal elk jaar of na elke 15.000 kilometer uitvoeren.

Rij-veilig-baliemedewerker.png

Wat kost een kleine beurt voor je auto?

De kosten van een kleine onderhoudsbeurt zijn voor elk merk en elk type auto anders. Als je een afspraak maakt geven we altijd eerst een heldere prijsopgave. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je graag een prijsindicatie? Vraag dan online een onderhoudsofferte aan of neem contact op met een Profile vestiging.

De 3 voordelen van een kleine beurt bij Profile

Onderhoud van alle modellen, dus ook elektrische

Altijd met behoud van fabrieksgarantie

Altijd met een duidelijke prijsopgave vooraf

Wat is het verschil tussen een kleine en een grote beurt?

Kleine beurt vs grote beurt… wat zijn de verschillen? Bij een kleine beurt werken we met een ‘kleine beurt auto checklist.’ We controleren dus minder punten dan bij een grote beurt. Zo verversen we bijvoorbeeld wel de vloeistoffen en vervangen we de filters.

Bij een grote beurt controleren we jouw auto op veel meer punten. De grote beurt duurt dan ook langer en heeft ook een hoger prijskaartje.

Is jouw auto toe aan een kleine- of grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Wanneer en hoe vaak moet mijn auto een onderhoudsbeurt?

Dat hangt van veel dingen af. Zoals het type auto, het merk, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. Meestal doe je een kleine beurt na 1 jaar of na elke 15.000 kilometer. Een grote beurt wordt meestal gedaan na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Ga je binnenkort op vakantie? Ook dan kunnen we je auto een snelle check geven. We controleren je auto dan op alle punten die belangrijk zijn voor lange ritten. Zoals het oliepeil, de verlichting en de banden. In de winter letten we daarbij extra op de accu en in de zomer op de airco en de koelvloeistof.

Veelgestelde vragen over een kleine beurt

Wil je meer weten over de kleine beurt? Bijvoorbeeld over de kosten van een kleine onderhoudsbeurt? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen over een kleine beurt.

Wil je een kleine beurt bij Profile?

Vul je kenteken in om meteen de kleine beurt in te plannen.