Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

GRATIS

Onderhoudsofferte

Bereken het zelf

Kleine beurt

Hangt af van het merk en type auto

Bij een kleine beurt wordt je auto gecontroleerd op meer dan 25 individuele punten. Onze specialisten checken onder andere je banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

Een kleine beurt snel en vakkundig uitgevoerd!

Wat wordt er gedaan bij een kleine beurt?

Tijdens een kleine beurt wordt je auto op meer dan 25 punten gecontroleerd door een van onze specialisten. Om ervoor te zorgen dat je auto in topconditie blijft kijken onze specialisten grondig naar onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Het verversen van de olie en de oliefilter en het bijvullen van andere vloeistoffen behoort tot de standaard bij een kleine beurt. Door middel van de checklist met 25 punten wordt jouw auto klaar gemaakt om weer veilig de weg op te kunnen.

Wat zijn de kosten voor een kleine beurt?

De kosten van een kleine beurt hangen af van het merk en het type auto waarin je rijdt. Bij het maken van een afspraak voor een onderhoudsbeurt, wordt er altijd van te voren een heldere prijsopgave gemaakt. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Mocht je liever eerst een prijsindicatie zien, vraag dan een vrijblijvende onderhoudsofferte aan bij een Profile vestiging in de buurt.

De sterke punten van een kleine beurt bij Profile

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van de fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ook te combineren met een APK-keuring

Wat is het verschil tussen een kleine en een grote beurt?

Een kleine beurt beschikt over een aanzienlijk stuk minder punten waarop gecontroleerd wordt, de checklist is dus een stuk minder intensief. Zo worden er vloeistoffen ververst, en worden filters vervangen. Bij een grote beurt zullen er meer punten grondig gecontroleerd worden, dit is dan ook terug te zien in de prijs die doorgaans aanzienlijk hoger ligt. Mocht je auto toe zijn aan een kleine- of grote beurt, denk er dan eens over na om dit te combineren met een APK keuring.

Wanneer en hoe vaak moet mijn auto een onderhoudsbeurt?

Wanneer of hoe vaak jouw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hang enorm af van het type auto, het merk auto, de leeftijd van de auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat er op jaarbasis wordt gereden. Een vuistregel die vaak aangehouden wordt is:

Kleine beurt: na 1 jaar of na 15.000 kilometer.

Grote beurt: na 2 jaar of na 30.000 kilometer

Een kleine beurt snel en vakkundig uitgevoerd!

Een kleine beurt bij jou in de buurt

Met meer dan 220 individuele Profile vestigingen in Nederland en België is er altijd in Profile in de buurt om jouw auto te voorzien van onderhoud. Lokaal onderhoud in jouw stad of dorp? Bekijk de dichtstbijzijnde Profile vestiging bij jou in de buurt.

Grote leasemaatschappijen gaan voor een grote beurt naar Profile

Da's leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor een grote beurt naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig een grote beurt uitvoeren.

Veel gestelde vragen