Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Onderhoudsofferte

GRATIS

Bereken het zelf

Kleine beurt

Bij een kleine beurt controleren we je auto op meer dan 25 punten. Zo kijken onze specialisten naar je banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. En uiteraard verversen we ook de olie en ruitenvloeistof.

Afhankelijk van het merk en type auto

Een kleine beurt snel en vakkundig uitgevoerd!

Wat wordt er gedaan bij een kleine beurt?

Kom je langs voor een kleine beurt? Dan checken we je auto op meer dan 25 punten. We kijken grondig naar de banden, de verlichting, de remblokken en het uitlaatsysteem. We verversen de olie, we vervangen het oliefilter en we vullen de andere vloeistoffen bij. Zo blijft je auto in topconditie en kun je snel weer veilig de weg op.

Wat kost een kleine beurt voor je auto?

De kosten van een kleine onderhoudsbeurt zijn voor elk merk en voor elk type auto anders. Als je een afspraak maakt, geven we altijd eerst een heldere prijsopgave. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Wil je graag een prijsindicatie? Neem dan even contact op met een Profile vestiging bij je in de buurt voor een vrijblijvende onderhoudsofferte.

De voordelen van een kleine beurt bij Profile

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van de fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ook te combineren met een APK-keuring

Wat is het verschil tussen een kleine en een grote beurt?

Kleine beurt vs grote beurt… wat zijn de verschillen? Bij een kleine beurt werken we met ‘kleine beurt auto checklist.’ We controleren dus minder punten dan bij een grote beurt. Zo verversen we bijvoorbeeld wel de vloeistoffen en vervangen we de filters.

Bij een grote beurt controleren we je auto op veel meer punten. De grote beurt duurt dan ook langer en heeft ook een hoger prijskaartje.

Is je auto toe aan een kleine- of grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Wanneer en hoe vaak moet mijn auto een onderhoudsbeurt?

Dat hangt van veel dingen af. Zoals het type auto, het merk, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. Meestal doe je een kleine beurt na 1 jaar of na elke 15.000 kilometer. Een grote beurt wordt meestal gedaan na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Een kleine beurt snel en vakkundig uitgevoerd!

Een kleine beurt bij jou in de buurt

Profile heeft meer dan 220 vestigingen in Nederland en België. Er is dus altijd wel een Profile dichtbij. Kijk snel naar een Profile vestiging bij jou in de buurt.

Grote leasemaatschappijen gaan voor een grote beurt naar Profile

Steeds meer leasemaatschappijen komen voor onderhoud naar onze werkplaats. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben om snel en vakkundig een kleine beurt uit te voeren. Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval hebben de weg naar Profile al gevonden.

Veel gestelde vragen