Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

GRATIS

Onderhoudsofferte

Bereken het zelf

Kleine beurt

Een kleine beurt snel en vakkundig uitgevoerd!

Voor een kleine beurt ga je natuurlijk naar Profile

Bij een kleine beurt controleren we je auto op meer dan 25 punten. We checken onder andere de verlichting, banden, remblokken en het uitlaatsysteem. Ook verversen we de olie en ruitenvloeistof.

Grote leasemaatschappijen gaan voor een kleine beurt naar Profile

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als Arval en Justlease gaan voor een kleine beurt naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig een kleine beurt uitvoeren.

De sterke punten van een kleine beurt bij Profile

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van de fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ook te combineren met een APK-keuring

Een kleine beurt voorkomt onnodige reparaties en vergroot je rijplezier

Heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze combineren met balanceren en uitlijnen is. Je banden slijten dan minder snel, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof. Daarnaast is het slim dat je de bandenspanning regelmatig controleert, want met de juiste spanning slijten je banden nog minder snel. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je.

Een kleine beurt snel en vakkundig uitgevoerd!