Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

De beste zomerbanden voor een heerlijke zomer

Snel gevonden. Snel en vakkundig gemonteerd. 
Autobanden-online.jpg

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Wanneer zomerbanden wisselen? Vanaf 7°C.

Winterbanden geven je goede grip tijdens sneeuw en bij lage temperaturen. Maar zodra het warmer wordt dan 7°C, rijdt je auto een stuk prettiger op 4 zomerbanden. Je hebt dan meer grip op het warme wegdek en je rijdt een stuk comfortabeler. Wij raden je dan ook aan om van april t/m september op zomerbanden te rijden. 

We doen meer dan wisselen!

Onze vakmannen staan voor je klaar om je zomerbanden te monteren of te wisselen. Heb je toevallig twee sets velgen? Dus een voor de zomerbanden en een voor de winterbanden? Dan kun je flink besparen op de bandenwissel. Bovendien kun je de andere set dan voordelig in onze bandenopslag stallen en zijn de banden meteen verzekerd tegen brand en diefstal.

De beste banden en de beste monteurs

Je band is het enige contactpunt tussen je auto en de weg. Een goede band is dus enorm belangrijk voor je veiligheid. In ons assortiment hebben we altijd de juiste zomerband voor je. Die we snel en vakkundig voor je monteren. En ook het balanceren en uitlijnen van je banden is erg belangrijk. Je stuurt trilt dan minder én je bespaart op brandstof.

Het beste advies voor de beste zomerbanden

Wij zijn de bandenexpert. Wij weten dus als geen ander welke band past bij jouw auto en je portemonnee. Ons advies is zo goed dat grote leasemaatschappijen, en zelfs het Ministerie van Defensie, voor ons hebben gekozen. Benieuwd welke zomerbanden wij je aanraden? Vul je kenteken in en maak snel een afspraak.

Grote leasemaatschappijen kiezen voor de grote bandenexpert

LeasePlan, Alphabet en Arval… Steeds meer grote leasemaatschappijen vinden de weg naar Profile. Voor het beste advies, voor de beste banden van de beste merken, voor de beste lage prijzen en omdat we de beste mensen hebben om banden snel en vakkundig te monteren.

bandenwissel_P3050814_RETOUCHE.jpg

Zo zorgen zomerbanden voor veiligheid

  • Kortere remweg en dus minder kans op ongelukken
  • Betere wegligging en meer grip op de weg
  • Boven de 7°C zijn zomerbanden geschikt voor elk weertype
  • Rij op zomerbanden van april t/m september

Langer genieten van je zomerbanden met goed onderhoud

  1. Check regelmatig je bandenspanning. Voor meer grip, minder brandstof en minder slijtage.
  2. Zorg voor uitlijnen en balanceren. Voor minder trillingen en minder brandstof.
  3. Check regelmatig je bandenprofiel en de diepte daarvan. Voorkom dat je banden gevaarlijk glad worden.
  4. En we hebben nog veel meer slimme bandentips voor je zodat je veilig en zuinig de weg op kan.

Goed onderhoud tijdens je bandenwissel

Als we je banden wisselen, kunnen we meteen voor goed je auto onderhoud zorgen. Dus heb je binnenkort een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dat kun je dan mooi combineren tijdens de wissel van je banden. Dat scheelt je weer een ritje naar Profile.

Het beste advies voor de beste zomerbanden

Wij zijn de bandenexpert. Wij weten dus als geen ander welke band past bij jouw auto en je portemonnee. Ons advies is zo goed dat grote leasemaatschappijen, en zelfs het Ministerie van Defensie, voor ons hebben gekozen. Benieuwd welke zomerbanden wij je aanraden? Vul je kenteken in en maak snel een afspraak.

Vragen over zomerbanden