Maakt beter onderhoud betaalbaar.
 • 1 jaar volledige garantie
 • Gratis uw banden op spanning
 • Altijd een offerte vooraf
 • Maak uw afspraak eenvoudig online

Zomerbanden: direct online bestellen bij Profile

Vul je bandenmaat in en bestel direct je nieuwe zomerbanden bij Profile Car & Tyreservice. Weet je niet zeker welke banden je nodig hebt? Neem contact met ons op, we adviseren je graag.

Goede zomerbanden verhogen je veiligheid

 • Bij temperaturen boven 7°C de beste keuze
 • Kortere remweg en minder kans op ongelukken
 • Betere wegligging en meer grip op de weg
 • Boven 7°C geschikt voor elk weertype - ook regenval 

Zomerbanden: de beste keuze boven 7°C 

Is het buiten warmer dan 7°C ? Dan is het tijd om je winterbanden te verwisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden  je aan de beste grip helpen bij kou en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt om je de rest van het jaar veilig van A naar B te brengen. Bij zon en warmte, maar ook bij ‘normale’ Nederlandse temperaturen en regen. We adviseren je om in de maanden april t/m september op zomerbanden te rijden.

Winter en zomerbanden

Verruil je winterbanden op tijd voor zomerbanden

In de zomer door blijven rijden op winterbanden is geen goed idee. Door het zachte rubber van de winterband wordt de remweg van je auto bij een hogere temperatuur langer, waardoor de kans op ongelukken toeneemt. Bij een temperatuur van 15°C en een snelheid van 50 km/uur is de remweg al zo’n 20% langer bij winterbanden dan bij zomerbanden. 

Advies bij bestellen banden

Vul bovenaan deze pagina je bandenmaat in en bestel je zomerbanden direct voordelig online. Kun je hulp gebruiken bij het vinden van de juiste autoband? Neem contact met ons op, we adviseren je graag. 

Autobanden optie 2

Afspraak maken bandenwissel

Heb je al zomerbanden? Maak online een afspraak voor een bandenwissel. In een half uur tot een uur voorzien we je auto van nieuwe banden. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór september/oktober. Je kunt je winterbanden bij ons opslaan, altijd verzekerd tegen brand en diefstal. En heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK-keuring nodig? Dan kunnen we deze combineren met je bandenwissel.

 

Maak een afspraak voor een bandenwissel

Voordelige pakketprijs bandenmontage

Bij Profile staan we voor kwaliteit. Wij monteren en balanceren je banden met de grootste aandacht en vakkundigheid. Met onze pakketprijs bieden we je:

 • Montage en balanceren
 • Visuele uitlijncontrole
 • 1 jaar gratis reparatie bij lekke band (indien mogelijk)
 • Gratis je banden op de juiste bandenspanning
 • Altijd volledige Profile bandengarantie

Pakketprijs montage nieuwe banden 12" tot 18": € 22,50 per band
Pakketprijs montage nieuwe banden 19" tot 23" en SUV-, bestelwagen- en runflatbanden: € 30,- per band

Genoemde tarieven zijn exclusief eventuele afvalbeheersbijdrage à € 3,- per band en bandenopslag (vraag bij uw vestiging naar onze tarieven). De genoemde prijzen gelden voor banden die bij Profile Car & Tyreservice zijn gekocht. Heb je je banden elders gekocht en wil je deze graag laten monteren door Profile? Ook dan helpen we je graag! Neem contact op  met een Profile-vestiging bij jou in de buurt en hoor direct welke toeslag je betaalt. 

Lees meer over bandenmontage bij Profile Car & Tyreservice 

Zorg voor je banden: tips voor onderhoud 

Houd je banden in goede conditie om te zorgen dat ze optimaal presteren en lang meegaan. 

Door ons geadviseerde merken:

8,2

Klantbeoordeling

Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.

Bekijk alle beoordelingen op Kiyoh

Alles over autobanden

Terug naar boven